Autocar Delta 2021
Filtre: Categorie: Delta×Transport: autocar× (2 oferte, 127.4EUR - 338EUR)
Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile, Delta Dunarii

Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile

Delta Dunarii, Delta Dunarii, Romania

  • Autocar (23.06 - 17.10.2021)
   Date de plecare: 23.06, 28.07, 01.09, 29.09, 13.10
  Hotel Gulliver Delta Resort, Murighiol

  Hotel Gulliver Delta Resort

  Murighiol, Delta Dunarii, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.03 - 28.10.2021)
  • Fara transport

  Sejur Autocar Delta

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Delta. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Delta care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul pentru Delta constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Delta, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Delta cu transport autocar pentru Romania - Alege din 10 oferte si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din ?

  Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile, Hotel Gulliver Delta Resort sunt cele mai populare hoteluri din