Montmartre Paris

15.10.2014 Franta

De departe cel mai reprezentativ cartier al Parisului, care se întipărește în memoria tuturor turiștilor care îi urcă treptetele este Montmartre, situat în arondismentul al 18-lea.

Recomandari de cazare in Nisa

12.10.2014 Franta

Nisa reprezintă destinația ideală de vacanță, în orice moment al anului. Dată fiind poziționarea în plin bazin mediteranean, în sezonul estival, capitala Coastei de Azur oferă un climat propice băilor de soare, suportabil datorită brizei mării azurii, cu acces gratuit la plajele amenajate, de-a lungul coastei, fiind ușor de ajuns la mare pentru o baie zdravănă din orice colț al orașului.

Coasta de Azur

12.10.2014 Franta

O vacanță pe Coasta de Azur, deși aparent o destinație exclusivistă, nu mai reprezintă de ceva vreme un vis greu de atins. Cu puțină inspirație și planificare anterioară, puteți avea parte de o experiență foarte reușită, chiar și cu un buget redus, fie că aveți în vedere un city break sau un sejur extins.

Incursiune la Veliko Tarnavo

12.10.2014 Bulgaria

Dacă sunteți în căutarea unei escapade „altfel”, dar nu dispuneți de mult timp, un drum spontan la Veliko Tarnovo este soluția ideală. Pornind din București seara, aveți șansa de a rezerva camerele online și de a vă caza într-unul dintre hotelurile din oraș, care oferă multiple opțiuni de sejur.

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.