Recomandari de vacanta in Croatia

03.11.2014 Croatia

Atât turiștii care se orientează spre minunata Croația ca destinație viitoare de vacanță, dar și cei care au mai vizitat vor rămâne cu amintiri de neuitat, bucurându-se de o varietate amplă de stațiuni, plaje și așezări urbane care pot fi vizitate, cu buget aproximativ redus.

Top 6 plaje in Halkidiki

03.11.2014 Grecia

Top plaje in Halkidiki: Kriopigi, Pefkohori, Trani Ammouda, Agios Ioannis, Tristinika, Kalamitsi

Optiuni de vacanta in Halkidiki

03.11.2014 Grecia

În apropierea orașului Salonic, în partea de nord a Greciei, se întinde dispus pe trei falii, asemenea unor degete care încearcă marea Egee, peninsula Halikidiki

Recomandari utile in Thassos

03.11.2014 Grecia

În Limenaria, luați masa la taverna tipic grecească Mouragio, unde vă puteți răsfăța cu specialități delicioase direct la malul mării. Nu pierdeți din vedere preparatele din pește proaspăt, ce redau culoarea locală.

Thassos - insula unde curge lapte si miere

03.11.2014 Grecia

Insula grecească Thassos este reputată pentru producția de miere.

Timpul liber in Insula Zakhyntos

03.11.2014 Grecia

Insula Zakhyntos este cunoscută pentru plajele fabuloase care oferă o varietate mare de sporturi nautice, atât pentru împătimiții acestora, cât și pentru începătorii în domeniu.

Obiective turistice in Zakhyntos

03.11.2014 Grecia

Insula Zakhyntos reprezinta una dintre destinațiile preferate de români pentru sezonul estival, în care mulți aleg să se reîntoarcă, atât pentru peisajele care îți taie respirația și plajele extraordinare, cât și pentru vibrația istorică și culturală a vechii așezări antice.

CORFU - O saptamana la Marea Ionica

18.10.2014 Grecia

Corfu (denumita in limba greaca Kerkyra) este cea mai faimoasa dintre insulele Marii Ionice si reprezinta un rai turistic pentru cei care doresc sa guste din viata greceasca in timpul unui sejur de relaxare. Insula Corfu este una dintre cele mai populare si distinse atractii turistice din regiunea mediterraneana, cu un farmec deosebit, datorita combinatiei dintre atmosfera cosmopolita si autenticitatea traditiilor elene.

Paris - ce vizitam

15.10.2014 Franta

O incursiune interesantă în Paris va începe la Opéra Garnier, clădirea impunătoare de la stația de metrou omonimă. După ce o veți fi admirat, fotografiat și, de ce nu, vizitat în interior, puteți pleca într-o plimbare spre jos către Place Vendôme, admira coloanele clădirii ce închide piața ca într-o cetate fortificată și porni spre Louvre – Tuileries.

Citybreak in saboti de lemn

15.10.2014 Olanda

Organizarea unui city-break în Olanda nu a fost niciodată mai simplă! Datorită introducerii zborurilor low-cost spre Eindhoven, puteși bifa două destinații extrem de intersante în țara morilor de vânt.