Top 10 cele mai frumoase plaje in Thassos

15.05.2018 Grecia

Iată o selecție de plaje în Thassos de nisip, mici și izolate, unele cunoscute deja, altele mai puțin știute, pe care să le vizitezi și să le fotografiezi în vacanța în Grecia.

Cum sa mananci gratis la Disney World

09.05.2018 Franta

In următoarea vacanță la Disney poți economisi aproximativ 3000 de lei, cu ajutorul noii promoții „Free Dining”. O promoție de care poți beneficia dacă, până pe 7 iulie, rezervi un pachet de vacanță de cinci nopți într-un hotel Walt Disney World, la anumite date din august, septembrie și decembrie, cu date limitate pentru sfârșitul lunii noiembrie.

Top statiuni de pe litoralul romanesc

07.05.2018 Romania

Plajele, care se întind de la Mangalia până la Mamaia, sunt mărginite de stațiuni de pe litoralul românesc, cu hoteluri și numeroase facilități sportive și de divertisment. Găsești plaje generoase cu nisip fin în Mamaia, Eforie, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn si Mangalia.

Top modalitati eficiente de a economisi in vacanta

04.05.2018

În ciuda mentalității multora dintre noi, o vacanță ieftină poate fi uimitor de plină și frumoasă. Iată șapte sfaturi privind cele mai bune modalități de a economisi într-o călătorie, fără a te lipsi de plăcerile ei, indiferent de destinația aleasă.

6 locuri de vizitat in Grecia in 2018

03.05.2018 Grecia

De fiecare dată, o vacanță în Grecia este un răsfăț. Este țara în care nu-ți poți alege o destinație greșită, în cre să n-ai ce vedea, ce străbate, ce degusta și ce fotografia. Fiecare insulă și fiecare destinație continentală are multe lucruri ce ți se recomandă să le vezi.

Final de Early Booking cu super discount! Top destinatii

26.04.2018

Cum vremea frumoasă te îmbie la vacanță, de ce să nu îți iei un sejur ieftin la final de Early Booking? Da, am intrat în ultimele zile cu reduceri de până la 40% la vacanțele verii pe litoral în România, Grecia, Bulgaria și Turcia, iar prețurile sunt cât se poate de mici.

Ce trebuie sa stii inainte de a calatori in Dubai

20.04.2018 Emiratele Arabe Unite

De la mese rafinate până la piețe rustice, de la cumpărăturile non-stop la plimbările pe plajă și distracția distracție de familie la nivel înalt, Dubai are totul. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de porni într-o vacanță în Dubai.

Mancaruri turcesti de incercat in fiecare vacanta in Turcia

18.04.2018 Turcia

Încă puțin până la vară, până la vacanța în Turcia și până la savoarea sutelor de mâncăruri turcești. Iată câteva mâncăruri turcești pe care să le încerci în vacanța de vară în Turcia.

7 motive sa-ti petreci viitoarea vacanta in Tunisia

12.04.2018 Tunisia

Sezonul reducerilor e în toi, iar alegerea vacanței este tot mai dificilă… dacă nu ești conservator și mergi anual în aceeași destinație. Trendul de anul acesta nu duce spre Grecia, cum te-ai fi așteptat, ci mai degrabă spre Tunisia. Prețurile vacanțelor în Tunisia a scăzut considerabil față de anii precedenți.

9 insule uimitoare de vizitat in Grecia de Paste

03.04.2018 Grecia

Grecia de Paște… Este cea mai frumoasă perioadă dacă vrei să descoperi cultura, spiritul și stilul de viață al grecilor, indiferent în orice oraș sau insulă a țării ești. Iată 16 insule de vizitat în Grecia de Paște.