La schi in Grecia! Top 5 locuri de vizitat in timpul iernii

31.10.2018 Grecia

Grecia este și o destinație de iarnă, de schi și drumeții, în care priveliștile sunt superbe din orice unghi ai privi, iar posibilitățile de aventurare sunt numeroase, dar foarte puțin știute.

Ghid de vacanta Cele mai frumoase plaje din Corfu

14.06.2018 Grecia

30 de plaje din Corfu au primit decorația de Blue Flag, de-a lungul celor 217 km de coasta Corfu. Și toate se mândresc cu un fundal verde luxuriant. Cu excepția plajelor premiate, sunt multe altele la fel de minunate. Am adunat aici câteva, pentru a le descoperi și tu, împreună cu noi!

Valea Fluturilor – Insula Rhodos. Ai fost aici?

05.06.2018 Grecia

Rhodos. Insula romanticilor. Locul de întâlnire al Mării Mediterane cu Marea Egee. Insula cu castele medievale, cu mănăstiri antice, plaje pline de culoare și o Vale a Fluturilor unică în Europa. Ai ajuns vreodată la ea?

Insule de familii in Grecia – un mic ghid pentru vacanta ta

04.06.2018 Grecia

„Vreau o vacanță în Grecia”. Unde? „La plajă”. Și cam aici se oprește cererea multora dintre noi când vine vorba despre concediul nostru. Știm că Grecia e frumoasă, știm că ne va plăcea indiferent pentru ce destinație am opta, însă alegerea este foarte grea. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, lăsăm totul în seama...

Top 10 cele mai frumoase plaje in Thassos

15.05.2018 Grecia

Iată o selecție de plaje în Thassos de nisip, mici și izolate, unele cunoscute deja, altele mai puțin știute, pe care să le vizitezi și să le fotografiezi în vacanța în Grecia.

6 locuri de vizitat in Grecia in 2018

03.05.2018 Grecia

De fiecare dată, o vacanță în Grecia este un răsfăț. Este țara în care nu-ți poți alege o destinație greșită, în cre să n-ai ce vedea, ce străbate, ce degusta și ce fotografia. Fiecare insulă și fiecare destinație continentală are multe lucruri ce ți se recomandă să le vezi.

9 insule uimitoare de vizitat in Grecia de Paste

03.04.2018 Grecia

Grecia de Paște… Este cea mai frumoasă perioadă dacă vrei să descoperi cultura, spiritul și stilul de viață al grecilor, indiferent în orice oraș sau insulă a țării ești. Iată 16 insule de vizitat în Grecia de Paște.

Atena devine Capitala Mondiala a Cartii 2018

20.02.2018 Grecia

2018 este anul perfect pentru o vacanță în Atena. O vacanță în care să străbați orașul, să savurezi delicatesele grecești și să participi la sărbătoarea anuală a cărților. Da, vezi bine. Orașul Atena a fost desemnat Capitala Mondială a Cărții pentru anul 2018, de Irina Bokova, directorul general al UNESCO, la recomandarea Comitetului consultativ al programului.

Apokries Cele mai colorate traditii de carnaval din Grecia

19.02.2018 Grecia

Adevăr și minciuni, măști și voaluri... o vacanță în Grecia ce sună înspăimântător, dar este de-a dreptul mirifică. De la bărci colorate, bătaie cu făină în stradă și până la lupta cu spiritele în miez de noapte. Carnavalul sau Apokries în Grecia sunt de admirat.

Cele mai bune excursii de-o zi în jurul Atenei

01.02.2018 Grecia

Experiențele unei vacanțe în Atena trec dincolo de clasicele Acropole, Parthenon și Plaka. Puțini turiști își dau seama de binecuvântările geografice ale unei capitale europene ca aceasta, unde o scurtă plimbare din centru te poate face să urci pe munte sau să înoți în apele calde ale mării.