din 205 impresii au apreciat Baile Herculane, BanatOferte Baile Herculane
4.9/10
Hotel Domogled, Baile Herculane

Curățenie.

deși hotelul are parcare, aceasta a fost concesionată unor persoane, astfel încAt, dacă vrei să-ți parchezi mașina în fața hotelului (cum este normal că de asta s-au făcut parcări în fața hotelurilor) trebuie să plătești 10 lei pe zi, ceea ce nu mi se pare corect. Cred că ar fi corect ca acest aspect, respectiv că dacă vrei să parchezi în fața hotelului trebuie să plătești unor persoane 10 lei/zi, să fie precizat în oferta hotelului ca să știe clienții la ce să se aștepte sau dacă mai vor să se cazeze la acest hotel. O altă impresie negativă este legată de servirea mesei. Cu toate că în ofertă era precizat faptul că serviciile de masă vor fi de tip bufet, în realitate au fost de tip cantină muncitorească ( nici măcar de tip autoservire unde puteai să alegi din mult mai multe feluri de mAncare). Dimineața, în fiecare zi era același meniu și îți umplea farfuria cu 4 tipuri de salamuri de foarte proastă calitate, 2 feliuțe mici de cașcaval și 1 feliuță de brAnză, pe care le găseai deja așezate pe farfurie nu îți alegeai singur ce vrei să mănAnci, doar cafeau, iautul și ceaiul erau așezate într-un colț unde te puteai duce să îți ei singur. La prAnz și cină ți se ofereau doar 2-3 feluri de mAncare ( la prAnz de regulă mAncăruri cu sosuri de tip chiftele marinate cu piure), care la fel le găseai puse pe masă cAnd intrai. Dar, aspectul cel mai deranjant cu privire la servirea mesei l-a constituit faptul că eram obligați să alegem un interval orar pentru servirea mesei, fiind împărțiți în 2 serii. Astfel dacă optai pentru prima serie trebuia să te prezinți la masă dimineața la ora 8, pentru prAnz la 12,30, iar seara la ora 18, următoarea serie avAnd acces la masă dimineața la 9, la prAnz 13,30, iar seara 19. De asemenea, îți repartiza o anumită masă la care puteai mAnca și trebuia să spui, de exemplu dimineața ce alegi pentru masa de prAnz (din cele 2-3 feluri pe care ți le ofereau în meniu), astfel încAt, găseai pe masă puse deja farfuriile cu mAncarea pentru care ai optat. Mai mult, deși suntem în perioadă de pandemie și, conform regulilor, nu avem voie mai mult de 4 persoane la masă (cu condiția ca cele 4 persoane să fie din aceeași familie sau cunoscuți), noi eram repartizați cAte 2 familii, care nu ne cunoșteam între noi, la aceeași masă (constituită, de fapt, din 2 mese unite la care puteau sta cAte 6 oameni), iar masele se serveau în incinta restaurantului hotelului Dacia și nu la Domogled (deși hotelul Domogled are propriul restaurant), dar acesta era închis ( și nu pentru renovare sau altceva), obligAndu-ne, astfel, să ne înghesuim, în jur de 100 de oameni într-o sală de mese, spațiu închis. În aceste condiții, cel puțin pentru serviciile de masă, raportul calitate-preț este 0.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 1

9.9/10
Hotel Holiday Maria, Baile Herculane

Am petrecut cateva zile minunate la Holiday Maria Hotel. Camera curata, angajatii super de treaba. Micul dejun este cat se poate de variat, iar ospatarii au purtat masca si mănuși intotdeauna.

..

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

6.7/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Nu voi revenii la hotel Diana. În afara de baza de tratament fb, restul de 2 nu de 3 stele. Am găsit balconul plin de praf, dotat cu 2 scaune de plastic murdare, unul chiar rupt. Nu s a făcut curat, decAt s a ridicat gunoiul. La masa dacă te duci mai tArziu, găsești ce mai rămAne....

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Stațiune foarte frumoasa dar cu multe clădiri în paragina. Bila neagră edililor....


7.7/10
Pensiunea Casa Maria, Baile Herculane

Amplasarea lAngă Raul Cerna și vederea superba la munte.

Am achiziționat un sejur pentru 4 nopți, 2 adulți și 1 copil de 14 ani. Am plătit, așadar, 3 adulți. Ajunsi la pensiune la ora 14,30, ni s-a comunicat ca check în ul este la ora 16 (pe site era ora 13). Am trecut peste acest detaliu. Recepționera ne-a comunicat ca ne suna cAnd e gata camera. Bineînțeles că nu ne-a sunat. La ora 16,30 ne-a fost data cheia unei camere duble, în care se montase un pat suplimentar, rupt! Pentru un adult... Nu mai zic ca acea camera era situata la demisol, lAngă piscina, camera de masaj, etc. După îndelungi discutii ni s-a oferit apartamentul de la mansarda... Sa notam aici intervenția pozitiva a patroanei. În alta ordine de idei, nici apartamentul de la mansarda nu a fost pentru înălțimea noastră (avAnd de la 1,65m în sus) , dar cum nu am avut de ales, am acceptat. Despre apartament cAteva detalii : mobilier relativ nou, parchet, aer condiționat în camera mare și pe hol (funcționarea acestuia crea o balta), geamuri fără perdele și draperii ( trezirea se făcea la ora 6 dimineața, de către Sf. Soare). Baia foarte mica, cu greu te puteai spala pe dinți, bazinul de la wc curgea încontinuu. Minifrigider foarte bun, mult spațiu de depozitare (dulapuri încastrate în perete), halate de baie. Despre micul dejun : foarte bogat în mezeluri (mușchi file, șuncă Sissi, salam cu șuncă, alte 2 tipuri de salam, toba de porc și curcan, crenvurști, cArnăciori, șuncă dr casa) , toate de buna calitate. Mai slăbuț în domeniul desertului, avea doar croasante cu unt și pepene, ca fruct. La masa de prAnz, cAteva preparate (nu prea aveai de ales), cam scumpe (10 lei o porție de cartofi prajiti, 45 de lei scaricică de porc).

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Stațiunea este foarte bine poziționată (știm cu toții). Unele zone foarte frumoase, altele șantier.


8.4/10
Roman, Baile Herculane

Peisajul superb, hotelul fiind pe malul Cernei.camera renovata cu balcon mare.etajele 4 si 5 au camere renovate.lifturi functionale si foarte utile.

Apa in piscina se racea dupa masa.Dimineata era superba ca si temperatura, dar dupa masa era rece.Mancarea la restaurant nu e destul de diversificata.pizza a fost groaznica cu aluat congelat.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Orasul superb cu peisaj fantastic.Multe obiective de vizitat.


7/10
Hotel Domogled, Baile Herculane

Mancarea buna.

Camera si baia neigienizate.Dusul foarte mic si miros insuportabil in baie. Nu recomand.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 10

9.9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Super totul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Baile Herculane
Imi place foarte mult


6.7/10
Grand Hotel Minerva Resort Spa, Baile Herculane

baza SPA moderna,mancare ok

camere f mici,am avut pat suplimentar,efectiv nu poti circula in camera.Masa descleiata,idem scaunul,ma-am asezat pe el si am cazit fiindca efectiv s-a demontat.In baie nu ai unde sa pui accesorile,spalatorul este montat prea jos-este la cota pentru copii.La masa o inghesuiala,lipsa locuri la masa.

Curatenie: 5, Confort: 2, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 4

Impresie despre Baile Herculane
oras in parasire un santier in centru,plin de tonete si comert stradal tim bazar


9.9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

A fost superrrr.... Voi reveni cu plăcere in toamna

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Orasul este dezastru... Trebuie investit masiv


8.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Buna, mai ales la mancare, cazare, servicii.

Exagerat de cald in camera.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 5

Impresie despre Baile Herculane
Dezolant. Foarte degradat.


9.1/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Totul a fost foarte bine organizat.

Nu am.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Stațiunea este aceeași ca acum 35 ani. Poate și mai rău de atât.


7.9/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Amplasare frumoasă, mAncare bună

Piscina cu apa termală nefuncțională, piscina de agrement cu apă mai mult rece decAt caldă, personal insuficient pentru servirea mesei

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 5

Impresie despre Baile Herculane
Un oraș-stațiune cu o mulțime de monumente istorice, dar care sunt lăsate în paragină, doar la unele incepându-se restaurarea, foarte multe obiective turistice de vizitat (și naturale, și istorice). Multe gunoaie pe malul Cernei.


8.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Mancare foarte buna,priveliste frumoasa,curatenie,personal amabil.Un plus pentru masa de pranz de pe terasa hotelului.

Parcarea poate fi dificila,lifturile sunt o mare porcarie,nu fac fata,la masa de seara de Craciun am fost mult prea inghesuiti iar inexistenta unei aerisiri corespunzatoare a transformat sala in sauna

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Statiunea e in paragina ca acum 15 ani


8.1/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Mancarea a fost buna cu multe optiuni iar masa de revlion a fost foarte buna. Calitatea serviciilor oferite de personal au fost foarte bune. Au fost camerele curate cu mici exceptii. Se facea curatenie periodic. Loc de parcare. Am stat la etajul 10 si nu am avut probleme cu caldura sau apa calda. Timpul foarte scurt pentru cazare sau la predarea camerei. A fost o coordonare foarte buna la cazare astfel incat sa nu existe blocaje. era o persoana responsabila la intrare care dirija masinile astfel incat lumea sa nu blocheze aiurea. La receptie nu te retinea inutil, pur si simplu primeai cheia de la camera si duceai bagajele. Mi a placut foarte mult faptul ca aveai o masa desemnata si nu trebuiai sa astepti sa se ridice lumea ca sa ai un loc , la mesele tip bufet suedez. Este prima locatie unde am vazut organizarea aceasta si ne a placut foarte mult mai ales ca eram cu copil mic. Copilul nostru desi are 2 ani,nu avea meniu, pentru ca asa am dorit noi, avea scaun la masa si ne a placut foarte mult. Personalul a compensat foarte mult lipsurile locatiei. Oferte pentru excursii pentru imprejurimi la preturi bune.

Din pacate au fost multe probleme : -nu au fost suficiente tacamuri la mesele festive fiind necesare pastrarea tacamurilor dupa un fel de mancare. Ni s-a comunicat ca nu este timp sa le puna din nou, dar se pot pune de la bun inceput. -lipsa veselei la mesele all inclusive. -jumatate din sejur fetele de masa au fost murdare. -sa verificati canile daca sunt curatate corespunzator. -prosoape rupte. -lipsa halatelor in prima zi, am fost la receptie si ne au zis ca a doua zi le primim la curatenie. Tot noi a trebuit sa mergem dupa personal sa l rugam sa ne dea halatele. -patura era murdara. -finisaje neterminate pe hol. -muzica in noaptea de revlion a fost foarte tare cand serveai masa, puteau sa dea muzica la un nivel mai mic macar sa nu ti danseze friptura in farfurie.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Statiune aeste in cadere libera din pacate. Dar sunt mici semne de imbunatatire. Ai trotuar pe unde sa mergi, magazine sa cumperi un minim necesar. Noi am vizitat statiunea vara si este mai frumoasa deoarece se pot face drumetii, excursii.


9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

SPA excelent. Așteptăm deschiderea SPLASH-ului pentru copii cAt mai curAnd.

Un minus pentru mAncare - cina

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

7.9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Super

GAndaci în camera etaj 7

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

9.3/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Gazdele au fost primitoare, mAncarea foarte bună, pachetul de revelion a fost la superlativ. Curățenia a fost ok. În 4 nopți de sejur au fost schimbate și prosoapele, halatele de baie etc.

O problema care trebuie sa o considere prioritară este încălzirea centrala.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
O stațiune frumoasa dar nu a fost investit nimic din anii 90.Atentie în viitor ce primar alegeți stimați locuitori pentru ca în acest ritm se prăbușește totul.


9/10
Hotel Domogled, Baile Herculane

BINE

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

5.9/10
Hotel Diana, Baile Herculane

1.Camerele sunt de 2* cu indulgență. Halate primite la cerere după o i de cazare, însă acestea erau rupte. Pernele cotate de hotel la prețul de 130 lei/buc. erau de fapt un pumn de cAlți aruncați într-o față de pernă. Robineți și suporți prosoape ruginiți(adică de 3*). 2.Deși am achiziționat pachetul All inclusiv, la băuturile alcoolice și nonalcoolice am primit numai la mese ceea ce au vrut săne dea. Dacă doreai o bere sau un alt suc răcoritor, totul era contra cost. În pachet a intrat apă la 2 litri, fanta și cola la bidoane de 2 litri, vin alb și roze vărsat, și cAte 50 ml tărie. Meniul a fost fix ce doreau ei. 3. Nu există loc de fumat decAt în fața hotelului, loc neamenajat, restaurantul fiind la demisol a trebuit să urcăm un etaj la fiecare țigară, iar afară fiind neamenajat am stat în curent, cu toate că resturantul avea terasă. 4. Prjiturile oferite la bufetul suedez din perioada 29.12 pAnă pe 02.01. erau prăjituri la cutie. 5. A fost singurul revelion unde am particpat în această țară la care nu am avut fructe pe masă și datorită faptului că ospătarii erau străini, am fost nevoiți să comandăm în limba engleză.

Curatenie: 6, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 4, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 5

9.1/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

MAncare bună, mobilier bun, lenjerie și prosoape impecabile.

Intrerea di fața hotelului umedă și cu noroi, mari probleme cu instalația de încălzire, defecțiuni la centrala termică defectata pe timpul nopții, liftul blocat în ultima zi a sejurului.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 6, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Avem un potențial turistic și balnear mare, dar la Herculane totul este în paragină. S-a început refacerea centrului vechi dar oare se va ajunge la o finalitate?!?!


9.7/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Da

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

6.9/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

MAncare extraordinară, cazare acceptabilă

Căldura insuficienta, apa termala la ciubăr - EXTERIOR, PISCINĂ CU APA NORMALA 29-31 DE GRADE MAXIM!!!! PERSONALUL ar trebui sa fie mai cald avand in vedere condițiile...

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 1, Mancare: 10, Pret: 7

9.7/10
Hotel Domogled, Baile Herculane

Am fost de 3 ori în acest hotel deoarece ne place foarte mult. Am primit o cameră mare, curată, lenjerie curată, prosoape noi (de revelion) care s-au schimbat la cerere de cAte ori am dorit, baia foarte curata, căldură nonstop, balcon mare, liniște, personal foarte amabil, ospătari deosebit de atenți cu turistii, 2 lifturi curate si funcționale (unul mare ce putea fi folosit și pentru bagaje)...etc

S-ar putea interveni în sensul aerisirii permanente a restaurantului deoarece persistă mirosul de mAncare

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Stațiunea este cel mai frumos loc din România și se pare se fac demersuri pentru renovarea clădirilor istorice.! De asemenea aș sublinia că este una dintre cele mai curate stațiuni!


5.4/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Cele mai elementare aspecte ale confortului sub orice standard si accceptabilitate: frig in camere , curateanie si prezenta personalului de curatenie, lipsa apa calda, disconfort in zonele comune si masa din cauza frigului.

Curatenie: 3, Confort: 2, Amplasare: 7, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

10/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Excelent hotel și personal

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.6/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Personalul hotelului in special cel de la receptie este extraordinar!

La etajele superioare, de la etajul 6 in sus apa calda nu exista si nici caldura. Piscina si jacuzzi mult prea mici pentru capacitatea hotelului iar apa destul de rece in ele!

Curatenie: 7, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 7

9.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Foarte mulțumit

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Am stat mai mult la hotel, nu am avut timp de vizitat stațiunea, dar din treacăt pare că s-ar mișca ceva....


8.3/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

curatenia

masa festiva de Craciun - dezamagitor pentru un hotel de 4 stele

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

9.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Curățenie în cameră zilnic , foarte cald in camera , mAncare excelentă , personal foarte drăguț !!

Conceptul ăsta de all inclusiv se pare că se obișnuiesc cam greu ai noștri în țară și pAnă nu mai ciupesc ei ceva nu se simt bine !! ,adică să ai cafea numai la micul dejun !! , daca mai vroiai la prAnz sau seara trebuia să o plătești adică 7 Ron , la fel și barul de la recepție era pAnă la ora 18 :00 fara bani după trebuia să plătești !!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Baile Herculane
Stațiunea este toată într-un șantier !!


5.7/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Zona in care este amplasat hotelul este superba

Șantierul din fata intrări Curățenia din camere ,în cinci zile o singură dată au adus hArtie și au luat gunoiul Prosoape nu au schimbat Modul de servire al mesei lasa de dorit,aceleași preparate în fiecare zi Facilitatile hotelului lasa de dorit ,bazinul cu apa termala dispărut din peisaj

Curatenie: 4, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 3, Pret: 5

9.3/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Totul a fost peste așteptări, noi ne-am simțit foarte bine.

-Nu

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Baile Herculane
Primăria trebuie sa se implice alături de hotelieri.


9.7/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Curățenie și personal amabil.

Cam aglomerat și înghesuiți la masă.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Stațiunea este slab îngrijită, merită însă aerul curat și izvoarele termale.


5/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Am achiziționat un pachet all inclusive dar la hotel băuturile alcoolice și non alcoolice erau oferite doar în timpul meselor. La băuturi alcoolice era inclus cAte un pahar de Garone, whiski, vin alb sau rosu. Am făcut reclamație și au încercat sa dea vina pe agenție ca nu ne-a dat toate informațiile despre condiții, dar le-am demonstrat ca pe site-ul oficial al hotelului scria ALL INCLUSIVE. Au soluționat reclamația oferind și cAte un pahar de vodcă. Cafea era oferita doar dimineața, în restul zilei era contra cost. Băuturi non alcoolice incluse la mese erau doar apa plata sau minerala, cola sau suc de portocale. În ziua de Crăciun au organizat un prAnz tradițional unde au avut doar 2 cozonaci... care bineînțeles ca nu au ajuns pentru toți, iar la bar la un moment dat nu mai fost vin, explicația a fost ca s-a terminat cota.... la insistentele turiștilor au mai adus. Deci consider ca am fost înșelați, dacă în pachetul achiziționat scria meniu fix nu era nici o problema dar noi am plătit un pachet all inclusive care nu a fost all inclusive.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 7, Servicii: 4, Personal: 4, Mancare: 6, Pret: 4

Impresie despre Baile Herculane
Zona frumoasa, clădiri lăsate în paragina.


6.9/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Primire ok. Cina festivă bună.

Am plătit sistem all inclusive si la hotel ni sa spus pensiune completa. Absolut tot era doar la masa si atat.

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

6/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Hotel Modest, angajati putini care se straduiau sa faca ceva bine

Hotel invechit intr-o Statiune parasita, totul ruina

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 3, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Baile Herculane
Hotel Statiune parasita, totul ruina, Dezastru total


9.6/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Felicitari tuturor angajatilor acestiu hotel fara nici o exceptie.

Singurul minus daca-l putem numi asa sunt lifturile care trebuie inlocuite cu unele de capacitate mai mare.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Statiune trebuie renovata in totalitate rapd si fara scuze ca nu sunt bani. E incredibil in ce hal au ajuns cladirile de patrimoniu. Cele doua hoteluri Hercules sunt in paragina totala este inacceptabil lipsa de interes a autoritatilor locale. Oameni buni cu o inveatitie serioasa acest oras ar trai la standarde inalte numai din turism, Baile Romane si ele o ruina ar aduce turisti din inreaga lume. Pentru Primaria Orasului si Ministerul Turiamului vreau sa dau cu indulgenta nota 1.


9.7/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Zona de Spa de nota 10, personal amabil, mic dejun ofertant zic eu fata de alte hoteluri, halat pentru Spa pus la dispoziție de hotel, preturi restaurant decente, în jur de la 30 de lei în sus porția de felul 2, cam 14 lei o ciorba. Salteaua patului bună, aer condiționat în camera și minibar. Punct forte - parcarea privata gratuita a hotelului, în toată stațiunea se percepe taxa pt parcare.

Uscătorul de par din camera este mic și are putere mica, durează destul de mult uscarea parului, ma refer la doamne.

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Baile Herculane
Locul este superb și are un potențial uriaș dar povestea este aceeași ca peste tot, dezinteres din partea autoritatilor


9.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Super fain

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.7/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Zona de spa arata minunat, piscine cu apa calda, saune de toate felurile. Camera arata bine (am fost la 3 stele)

Restaurantul scump și se servește greu

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 5, Pret: 4

4.9/10
Hotel Domogled, Baile Herculane

Parcare cu plată care nu este amenajată nici păzită , începAnd de la recepție pAnă la bucătărie personal care țipă și vorbesc urAt cu clienții. Nu se ridica nici gunoiul din cameră ce sa mai vorbim de schimbat prosoape. MAncarea jalnică nici gAnd de "bufet suedez", (cred ca nu au habar ce inseamna)camera fără căldură suficientă aceasta oprindu-se pe timp de zi patul un dezastru la fel și baia. Piscina interioară neincalzita cu apa foarte rece ținAnd cont de faptul ca era decembrie. Nu o sa mai revin niciodată.

Curatenie: 5, Confort: 4, Amplasare: 10, Servicii: 3, Personal: 1, Mancare: 3, Pret: 8