din 45 impresii au apreciat Covasna, TransilvaniaOferte Covasna
9.4/10
Clermont, Covasna

ok

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

8.7/10
Clermont, Covasna

O parte din chelneri slabi pregătiți

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 5, Mancare: 9, Pret: 7

10/10
Hotel Caprioara, Covasna

Procedurile de tratament balnear se fac la indicatia unui medic si eu cred ca sunt eficiente

Nu am

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Covasna
Oraselul este foarte linistit si curat.


7/10
Hotel Montana, Covasna

SERVICII MEDICALE FOARTE BUNE

GRAD DE CONFORT SCAZUT , NU ESTE RENOVAT, MODERNIZAT, NU DISPUNE DE FACILITATI DE DISTRACTIE

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Covasna
TREBUIE PROMOVATA MAI MULT , NU EXISTA OPORTUNITATI DE A FACE DRUMETII IN JURUL STATIUNII


7.7/10
Hotel Montana, Covasna

Amabilitatea personalului

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 6, Pret: 6

5.9/10
Hotel Cerbul, Covasna

am facut rezervare pentru hotel Cerbul in data de 11,03,2019, platim 50% din suma , diferenta de 50% la inceputul lunii iunie (in total 1,000 EURO), pentru perioada 07,07,2019-19,07,2019. Cand ajungem acolo ni se spune ca nu putem fi cazati la hotel Cerbul ca este ocupat(noi avand rezervarea facuta acolo si achitatata prin BOOKING) si ni se da o cheie la camera 105 la hotel Covasna , o camrea intunecoasa, cumobilier vechi, miros intepator de clor. Refuzam camera si cerem din nou la receptie camera la hotel Cerbul unde avem rezeervarea, ni se spune din nou ca nu au si ni se ofera o camrea la etaj 4, cam 415, o camera cu mobilier vechi, nu pentru banii pe care i-am achitat noi. Rusine atat pentru cei de la receptia hotelului cat si pentru cei de la BOOKING, PE CARE I-AM SUNAT SI CARE NE-AU RASPUNS CA NU SINT EI DE VINA, CI CEI DE LA HOTEL, CA EI OFERA CAMERELE. DAR OARE NOI PRIN CINE AM FACUT REZERVARE, NU PRIN bookig, DE CE NU PROTEJEAZA CLIENTII CU CARE FAC TRANZACTII? NU MAI AVEM INCREDERE IN NIMENI!!!!!!!! RUSINE ATAT PENTRU CEI DE LA HOTEL CAT SI PENTRU CEI DE LA BOOKING!!!!!!NU MAI PREZENTATI INCREDERE !!!!!!!

Curatenie: 7, Confort: 3, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 3

9.4/10
Hotel Montana, Covasna

Servicii de calitate: personalul hotelului și cel medical foarte amabili, profesioniști. Mâncarea in sistem demipensiune completa foarte diversificata, proaspăta și multă.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9/10
Hotel Covasna, Covasna

Mincare buna,portii suficiente,camera cam micuta(3*)prosoape schimbate la 2zile.Am facut si tratament.Multumit,personalul amabil.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

10/10
Hotel Caprioara, Covasna

DE EXCEPTIE

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Hotel Cerbul, Covasna

Un hotel frumos, curat, personal prietenos, amabil, liniste, o statiune placuta, practic totul de nota 10!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
HOTEL TTS COVASNA, Covasna

FOARTE BUNA

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9/10
Hotel Montana, Covasna

HOTEL BUN

AGENTUL D-TRA NU MIA COMUNICT TOATE DATELE SAU NU MA INFORMAT,FIIND OBLIGAT SA PLATESC TRATAMENTUL

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 10

9.7/10
Hotel Caprioara, Covasna

Personal amabil,baza de tratament curata si dotata,curat,mancare buna.Recomand cu placere .

Daca nu ai rezervare cu piscina inclusa,pretul e cam mare(40ron)

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9.7/10
Hotel Montana, Covasna

Am fost f mulțumit ! Tratamentul a fost la superlativ , curățenia din hotel mulțumitoare iar mancarea f buna ! Revin in Covasna in fiecare an pt tratament și sunt f încântat de rezultat .

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

6.6/10
Hotel Caprioara, Covasna

Nu am fost informati camulte servicii nu sunt disponibile in aceasta perioada.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 8, Mancare: 5, Pret: 5

10/10
Hotel Covasna, Covasna

La restaurant a fost ok curățenie, mâncare buna, personalul restaurantului ok nu stiu ce va deranjat asa tare ca daca coborai mai tarziu la masa nu mai găseai nimic de mancare ca toata mancarea era pe masa dumneavoastră tare nemulțumită a-ti fost. La hotel a fost ok și va reamintesc și eu doamna Carmen ca am fost cazați la hotel Cerbul și nu hotel Covasna dragi turiști nu va luati dupa o femeie un pic nebună mergeți cu incredere hotelul este ok și amplasarea lui e super. Si eu tot din București sunt nu ca dumneavoastra de la dalga si pe unde am fost in concediu am fost numai la hoteluri de 4 si 5 stele si am ramas inpresionata de acest hotel de 3 stele si mai interesativa ca la hotelurile de 3 stele nu sunt uscatoare pt. par dacă vroiati uscator trebuia sa mergeți la 4 stele.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Hotel Covasna, Covasna

A fost un sejur foarte frumos, in care gazdele s-au straduit sa ne simtim minunat, ceea ce s-a si intamplat. Sigur vom reveni. Hotel modern si curat, servicii de calitate, mancare gustoasa, personal amabil, orchestra exceptionala, impresionant de buna cred ca sunt super profesionisti si in mod sigur au un palmares bogat. Asemenea instrumentisti sunt de talie internationala nu-i cunoastem pe baieti dar i-as asculta neincetat si mentionez ca eu am vazut 4 plus o doamna solista in noaptea de revelion. Nu luati in seama persoane de rea credinta care comenteaza doar ca sa faca imaginea urata statiunii si hotelului. Din pacate asemenea oameni sunt peste tot, trebuie sa exista si raul si negativismul printre noi nu numai binele si lumina sfanta. Mancarea a fost foarte buna si gustoasa dar femeia care a criticat imi amintesc ca a stat la masa de langa orchestra in dreapta unde au carat mult peste limita bunului simt mancare si bautura, era padure de sticle cu vin alb, rosu, sucuri, acea doamna care comenteaza ca a fost mancare putina a avut cea mai incarcata masa din sala si toata noaptea de revelion sa carat la masa incepand cu salate de fructe, bauturi de toate felurile cat pentru cel putin dublu cat ar fi trebuit. Bufetul Suedez este pentru oamenii civilizati nu pentru nesatui. Nu va faceti inima rea stimati turisti pentru rusinea pe care ne-au facut-o familia care a scris atatea critici pentru ca sunt minciuni ordinare. Ne cerem scuze marea majoritate care am participat la revelion si in seara de carnaval la hotelul Covasna pentru reaua credinta a femeii care a comentat criticile nefunamentate, spune ca in hotelul in care am fost cazati era un miros TRIST nu am mai auzit pana acum asa ceva, e clar. Probabil sotul batran pe care il are a reusit sa o intristeze cumpilt, a dezamagit-o poate in acele zile si nu i-a mai placut nimic. Scuze de la tot grupul nostru de la 99% dintre cei prezenti pentru intregul colectiv de la hotel Covasna. Ospatari, barmani, sefi de sala, Sef de restaurant, orchestra si intregii conduceri. O persoana nu poate reprezenta peste 100 de oameni care ne-am simtit foarte bine in zilele petrecute si care intentionam sa venim si anul viitor iar eu daca-i vad anul viitor pe rspectivii..., le arat obrazul. Rusinica !

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.3/10
Hotel Covasna, Covasna

Hotel modern si curat, servicii de calitate, mancare gustoasa, personal amabil.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Covasna
In statiune si in jur putine obiective turistice de vizitat.


10/10
Hotel Covasna, Covasna

Carmen Guef, grup de prieteni - 03.01.2019: Fiind turist cu acelasi pachet de servicii si beneficiind de aceleasi servicii pot spune ca a fost impresionant de multumitor, totul a fost super ok, serviciile de necomentat, personanul foarte amabil, meniul diversificat, bine gandit si combinat, bauturile super, suuper la o temperatura ca la carte, fructe, cafea, legume , muraturi mai bu8ne decat la "mama acasa" . Cazarea foarte ok si mentionez ca suntem Bucuresteni nu suntem de la Gheboiata doamna Carmen Guef. Cred ca v-ati suparat pe viata , poate aveati nevoie sa va petreceti revelionul la Nr. 3 Sibiu. Nr. 9 Bucuresti sau poate la Timisul de sus di Brasov. Observ in ce ati scris ca sunteti si tamplar de meserie si faiantar, si ingrijitoare pentru ca tot nu va amintiti de curatenie probabil va urmareste Alzheimer, poate varsta. Vad ca stati prost si cu vazul orchestra niciodata nu a fost formata din trei, poate confundati "Caprioara" cu hotel Covasna, Alzheimerul va chinuie. La hotel Covasna au fost incepand din 30 cel putin 4 persoane artisti profesionisti cu o tinuta si un repertoriu impresionant. Au cantat muzica usoara incepand cu Compact, Voltaj, Ozon, si alte zeci de melodii de muzica usoara. Populara au cantat doar in noaptea de revelion maxim 2 ore toata noaptea in rest a fost muzica de toate genurile posibile si chiar imposibil de abordat decat numai de profesionisti. Mancarea nu va placut, muzica nu va placut, personalul nu va placut, hotelul nu va placut, dar perversitatea dv va da de gol de ce spuneti ca nu aveati loc sa iesiti la dans daca muzica era de proasta calitate...poftim ?????? Ati facut foamea la Covasna ? Mancarea a fost putina ???? Eu cred ca sunteti cu capul !!! Schimbati statiunea daca nu va convine chiar nimic. mergeti in Abudabi, in Tenerife, sau la Monaco. In calitate de turist va rog sa nu mai mintiti cu atata nerusinare. Va doresc noapte linistita , poate daca luati un rudotel va schimbati perceptia trista. Sunteti un om trist, un om captiv sentimentelor negative, un om sau o femeie tulburata mintal.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.9/10
Hotel Montana, Covasna

Revelion 2019 - excelent! Personal amabil, curățenie, mâncare bună și multă, program interesant.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

6.7/10
Hotel Covasna, Covasna

Poziția centrală a hotelului, prosoapele au fost schimbate zilnic.

Dotarile nu sunt de trei stele, poate de două, nu există nici măcar un uscător de păr în cameră, etajera de la baie este minusculă și nu există niciun alt loc unde să pui un portfard, bara pentru prosoape nu era fixată în perete, astfel că, imediat ce era atinsă, cădea; nu s-a făcut deloc curățenie în cele trei zile; hotelul avea un aer trist, nefiind mai deloc ornamentat pentru sărbători; piscina era doar la hotelul Căprioara, unde nu am fost primiți nici contra cost, pe motiv că era aglomerat cu clienții hotelului lor, deși în rezervarea noastră scria că avem acces garantat; mâncarea a fost puțină, fără varietate și fără gust, legumele și fructele au lipsit aproape total, ceaiul a fost o raritate la micul dejun, cafeaua de foarte proastă calitate, chiar și la mesele festive prea multe persoane înghesuite la mese mici, era o adevărată aventură și trebuia să deranjezi pe toată lumea ca să ieși să iei mâncare sau să mergi la dans; în afara mesei de revelion, la toate celelalte, trebuia să stai la coadă pentru mâncare sau băutură, ba chiar și la masa de revelion a trebuit să facem coadă la băutură; muzica a fost îngrozitoare, o formație de trei muzicanți mai în vârstă care au avut în fiecare seară acelați repertoriu axat în majoritate pe muzică populară, iar volumul era mult prea ridicat pentru acea sală mică, astfel încât am plecat cu dureri de cap după doar câteva ore.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

Impresie despre Covasna
Stațiune mică cu un peisaj minunat și un aer curat.


8.6/10
Hotel Caprioara, Covasna

ok

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

8.1/10
Hotel Covasna, Covasna

Bine

Mai multa curățenie in hotel

Curatenie: 4, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

10/10
Hotel Covasna, Covasna

Da

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Hotel Cerbul, Covasna

M-am simțit foarte bine, serviciile hoteliere au fost excelente, oamenii foarte amabili, tratamentele si personalul medical pe masura asteptarilor. Voi reveni si anii urmatori cu placere.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Covasna
Orasul este foarte frumos, la poalele muntelui, curat si civilizat. Se pot face nenumarate excursii in zona, conditiile sunt de nivel european.


9/10
Hotel Montana, Covasna

Curatenie ok,schimba zilnic prosoapele iar mancarea este exceptionala de buna la 3 *,bufet suedez

-

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 5

Impresie despre Covasna
Foarte curat si peisaje deosebite


7.1/10
Hotel Covasna, Covasna

Deși am platit pentru camera dubla am primit o camera Twingo.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

9.6/10
Clermont, Covasna

Select, curat, mare atentie la detalii. Toate activitatile se pot desfasura in cadrul complexului; nu este neaparat nevoie de vreme buna

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Covasna
Aer curat, nu sunt prea multe de facut in afara complexului


8.7/10
Hotel Covasna, Covasna

Totul a fost super bine toată lumea amobila și serviabila

Mâncarea lasă de dorit

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 5, Pret: 9

9.1/10
Hotel Montana, Covasna

Am petrecut concediul la Hotel Montane 3 stele in perioada 24.06.2018-.4.07.2018. A fost foarte bine, camera curata la fel si baia, privelistea minunata , mincarea la bufet suedez a fost un rasfat pe toata durata sejurului , cinste bucatarilor , foarte variata, bogata si facuta cu mult gust. La proceduri mai lasa de dorit personalul, doamna de la baile carbogazoase a fost foarte draguta cu multa rabdare, doamna de la mofete ar trebuii sa explice ce se face acolo si daca nu te simti bine sa nu cobori de pe prima treapta si timpul sa fie mai putin, la gimnastica ce sa spun , parca nu aveau chef de munca nici intr-o zii, sa determine turistii sa faca sport si asa stam foarte bine cu obezitatea, dar ei cred ca abia asteptau sa treaca timpul cit i-l petreceai in sala , daca intrebai ceva ti se raspundea daca nu puteai sa stai 1/2 ora ca nu xicea nimeni nimic, pacat. O sa mai mergem la hotel Montana Covasna cu siguranta.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Covasna
Ai locuri frumoase unde te poti plimba , e liniste un aer minunat, vii cu noi puteri de acolo.


8.4/10
Hotel Montana, Covasna

Camera foarte buna, serviciu ireproșabil, proceduri tratament bune, mese bogate si bine organizate cu produse gustoase si de buna calitate.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 10, Pret: 7

6.4/10
Hotel Montana, Covasna

-

-

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 5

8.6/10
Hotel Montana, Covasna

Foarte buna

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

9.6/10
Hotel Montana, Covasna

Si eu si sotul meu am fost extrem de incantati de tot ceea ce ne-a oferit Hotelul Montana: cazare foarte bune mancare deosibit de diversa si foarte bine pregatita, pesonalul de exceptie atat in hotel, restaurant cat si la baza de tratament. Felicitari pentru profesionalismul de care ati dat dovada!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Covasna
Curat, linistit si un aer proaspat te intampina oriunde mergi prin statiune.


9/10
Hotel Montana, Covasna

Ospitalitatea gazdelor

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Covasna
Zona este deosebit de pitorească şi liniştita


8.3/10
Hotel Montana, Covasna

frumos , chiar foarte frumos

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 6

6.9/10
Hotel Montana, Covasna

Personal destul de amabil. Cameră bună, cu balcon, cu grup sanitar curat.

Balconul foarte murdar, nu a fost curățat nici înaintea sejurului, nici pe parcurs. Mâncare gătită variată, dar la micul dejun aceleași mezeluri de slabă calitate zilnic: parizer, salam, tobă, brânzeturi etc. Ciorbele de a doua zi aveau resturi din ciorbele din ziua anterioară. Ex. ciorba de fasole boabe avea în ea cârnăciori din seara precedentă și bucăți de piept de pui din ciorba de ieri. La banii plătiți, cam discutabilă prestația. Nimeni nu vine să mănânce ca înecatul, dar ceea ce mănânci să fie proaspăt și de calitate. Nu există restaurant unde să poți mânca altceva, cu atmosferă, cu muzică în afara cantinei de 2* și a bufetului suedez la 3*. În apropierea hotelului nu se află niciun punct comercial cu fructe, presă, ci doar în oraș. Pentru vârstnici e o provocare, căci drumul coboară spre stațiune, dar este în pantă la întoarcere.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 4, Pret: 6

Impresie despre Covasna
Un orășel mic, curățel, cu spații verzi, flori, totul bine întreținut.


7.9/10
Hotel Montana, Covasna

Doamna de la receptie a fost amabila si ne-a oferit o camera conform solicitarii noastre. Administratorul de la restaurant s-a conformat rapid in urma sesizarilor noastre pentru a oferi si mancaruri gatite la cuptor sau gratar pe langa cele prajite care dominau de regula. Doamnele ospatar au fost deosebit de amabile si ne intrebau daca pot sa ne serveasca si altceva in afara de ce era expus in bufetul suedez. Personalul medical de la procedurile de tratament ne-a primit cu amabilitate.

Am regasit aceeasi curatenie deficitara din spatiile de tratament: la cabinele de baie, rosturile de la faianta sunt innegrite de mucegai iar cearcefurile se schimba o data pe saptamana iar dupa doua zile devin extreme de murdare; la masaj, aceleasi prosoape de pe masa de masaj se folosesc o saptamana iar hartia care at trebui schimbata sub fiecare pacient nu se practica, desi am vazut ca exista sul cu hartie in cabina de masaj. Pe balcon, la camerele de 3 stele nu exista un support pe care sa poata fi puse prosoapele la uscat; fiecare turist face cate o improvizatie. Un astfel de suport in magazine costa 30 lei, oare cheltuiala cu achizitia lor at fi atat de mare ???Modul de servire pe baza fisei de cont din anii anteriori era mult mai benefic. La restaurant se serveau prajituri cumparate din hypermarket si rar deserturi preparate in bucataria proprie.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Covasna
Orasul foarte curat si linistit, pozitia hotelului foarte buna.


9.4/10
Hotel Montana, Covasna

Voi reveni cu mare drag. Am petrecut revelionul aici si am doar cuvinte de lauda. Camerele sunt renovate, mobilierul este nou. Personalul hotelului a fost foarte amabil. Mesele au fost tip bufet suedez, destul de diversificat. Felicitări bucatarului, mâncarea avea un gust deosebit. Au stiut sa organizeze un revelion frumos. Nota 10

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Covasna
Am venit aici cu inima strânsă. Asta din cauza a ceea ce auzisem: sunt unguri si se vor comporta urat cu noi. Total fals. Am gasit oameni ospitalieri, oameni drăguți. Am gasit români!!!


8.9/10
Hotel Montana, Covasna

Liniste,aer curat.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9