din 131 impresii au apreciat Elenite, BurgasOferte Elenite
9.6/10
Villas Elenite, Elenite

Un resort in care mereu ai altceva de facut sau de vazut. Am fost cazati in studio-urile de pe deal, foarte mari, curate, vedere frumoasa. Mancarea suficienta si diversificata. Bauturile alcoolice si nonalcoolice de productie locala, la tot pasul. Divertisment in mai multe localii. Aquapark-ul face toti banii.

Unele camere din "villas" pareau destul de jalnice.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9.7/10
Hotel Royal Park, Elenite

A fost o vacanță foarte frumoasă, hotelul se ridica peste asteptar, sunt camere stil apartament, pentru famili cu multi copii, de la 2,3.. copii au spatiul lor ( camera lor, langa parintii). Am avut curățenie, prosoape curate tot timpul, personal amabil, pe toate servicile, de la recepție pana la pază. MAncarea diversă, la fiecare masă, mancare proaspăt, gustoasă de la fructe de mare pana la deserturi, si a la carte era ok, gustari și băutură pentru toate gusturile, sucuri, ceai cafea non stop.Plaja curata cu sezlonguri, piscina curata, parcul de distracții a fost inchis, fiind la sfarsitul sezonului. Parcul foarte frumos, recomand acest resort, pentru noi merita nota 10, o locatie de poveste, hotelul sub forma de castel au depasit asteptarile. O vacantă frumoasă.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Elenite
Statiunea nu este mare, o stațiune frumoasă, îmbină muntele si marea e mai rezervata, linistita, resorturilor cateva.


6.3/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Resortul amplasat superb (la 10 metri de mare), echipa de animatori implicata și vorbitoare de limba engleza.

In frumosul resort am fost primiți de către un recepționer turmentat, care ne-a înmAnat cu scArbă plicul cu cheia camerei. CAnd am ajuns in camera.... șoc. In baie multiple pete de mucegai, toaleta era murdara. Oglinda din camera prezenta insemne realizate cu markerul privind lustruirea ei, probabil de către turiștii anteriori. Superbă priveliște către mare era ecranata de către jumătate din peretele de sticlă matizat și murdar. Am revenit la recepție unde am solicitat curățarea camerei sau schimbarea ei cu una curata. Recepționerul turmentat a fost profund deranjat de solicitarea noastra, amenintandu-ne cu chemarea securității hotelului, iar curățenia în camera urmAnd a fi făcută cAnd o să găsească o femeie de serviciu disponibila(menționez că am făcut check-inul la după ora 15). După ce am așteptat aproximativ o jumătate de oră, am solicitat din nou o persoana care să curețe camera, urmare a acestei solicitări ne-a fost trimisă o femeie de serviciu cu o batistuta in mana, care după 2 minute in baie (baia fiind la fel că și înainte) ne-a spus că mai mult de atAt nu poate face, astfel că ne-am petrecut următoarele 2 ore încercAnd să ne curățăm camera cu dezinfectantul din dotarea proprie pe care recomand să îl aveți cu dumneavoastră în cazul în care doriți să vizitați acest hotel. Majoritatea personalului aferentă acestui hotel este nevorbitor de limba engleza și ursuz. Legat de restaurant mAncarea este foarte puțin variată, același mic dejun timp de 7 zile, la prAnz 2 ciorbe și maxim 3 feluri principale, iar la cina același ciorbe de la pranz și 2 feluri de baza. In restaurant se manca alaturi de personalul hotelului și înainte cu 15 minute de încheierea mesei deja se ștergea pe jos, se aranjau scaunele, astfel încAt te simțeai dat afara. Doar după 2 zile in care copilul savura un cocktail oferit de către barmanul din lobby bar, ne-am dat seama că acesta conținea și puțin alcool. La frumosul aquapark am constatat, pe toată perioada sejurului, că doar jumătate din tobogane (cele mai mici) funcționau. Băuturile servite aici erau doar apa colorata, iar uneori lipseau in totalitate. Standul la care se servea înghețată a funcționat doar in primele 2 zile. Mare parte din gustările dintre mese promise, nu s-au regăsit pe toată perioada sejurului (popcorn, hot dog, gogoși, cartofii umpluți). Recomand mare grija la valori, deoarece unui grup de romAni aflat în același hotel și aceeași perioadă cu noi, le-a fost sustrase dintr-o camera 200 lei, iar din alta 50 euro. Apa in toate piscinele are 21 grade.

Curatenie: 2, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 4, Mancare: 6, Pret: 9

Impresie despre Elenite
Stațiunea este liniștită, ideala pentru familii cu copii mici.


7.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Locație superba

Curățenia lasa de dorit,dar si turiștii !!!!!

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 4, Mancare: 7, Pret: 9

8.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

Amplasarea este exceptionala. Mancarea gustoasa, ai de unde sa alegi. Este diversitate atit la mesele principale, cat si la gustarile dintre mese. Curatenie zilnic, aspirat si schimbat prosoapele. Aquapark cu locuri de distractie pentru cei mici si mari.

Trebuie sa comunici cu ei pentru a ti se schimba lenjeriile de pat, altfel risti sa nu le schimbe niciodata. Entertainment in special pentru copii din Bulgaria - Rusia.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Elenite
Se observa un iz de Turcia. Dragut


6.7/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Amplasarea foarte buna

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 6, Mancare: 5, Pret: 8

8.6/10
Complex Atrium Andalusia, Elenite

Statiunea frumoasa, mancare si bautura buna.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 9

7.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Jalnic ,pe lAngă incendiul care a izbucnit noaptea la barul de pe plaja cu o bubuitura puternica la ora 3 noaptea de a scos jumătate din turiști afara dun hotel ,pe lAngă camera inundata din nu știui ce problema ,pe lAngă cele doua zile fără apa in camera si lipsa sezloamgelor de la piscina și de pe plaja ,totul a fost OK.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

9.7/10
Hotel Royal Park, Elenite

Servirea si mancare ok tinand cont de pret

Apa din piscina aqua magic foarte rece, cum am ajuns acasa am ajuns cu copii la spital, au pneumonie

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Elenite
nu au parcari decat cu plata, in 5 nopti zboara 50 de euro de masina din buzunarul tau


9.7/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Hotelul arată foarte frumos, este extravagant. Piscina interioară f frumoasa, apa calda. Nu a fost aglomerat desi am fost între 22-25 aug. Plaja f aproape . MAncarea a fost foarte buna, salate și mai multe feluri de carne, peste, fructe. Dulciurile erau de-alea de la magazin ambalate. E frumos ca nu este risc cu mașina sa fie sparta. F mulțumită . O sa revenim doar ca o sa ne asiguram ca nu mai primim camera 1200.

Camera de jos chiar din fata barului ( de lAngă piscina) . La baie miroasea foarte urat, plus ca dacă trăgeau draperia te vedeau toți oamenii de la bar. Camera 1200 f prost amplasată. Saltelele de la plaja f murdare

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Elenite
Hotelul este la 9 km de centrul stațiunii dar cu mașina ajungi repede și se gas și locuri de parcare.


9.6/10
Hotel Royal Castle, Elenite

hotelul foarte frumos, curatenie, liniste, mic dejun bun, la cina as fi dorit mai multe feluri de mancare. plaja curata, nisip, serviciile de pe plaja ok.

desi dimineata la micul dejun gaseai cafea, ceai, lapte, sucuri, APA, etc.. la cina nu aveai nimic de baut. nici macar apa, decat contra-cost. mi s-a parut putin aiurea.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

9.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Am fost foarte plăcut impresionați de condițiile foarte bune, hotelul amplasat foarte aproape de mare, camerele curate, recomand camerele cu vedere la mare unde priveliștea spre mare este super, mAncarea diversificata și foarte buna, plaja foarte buna cu nisip fin

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Elenite
Elenite este o locație foarte frumoasa, zona liniștită , apa limpede, ideala pt familie cu copii, parcul acvatic cu topoganele este un loc adorat de copii dar și adulți


6/10
Villas Elenite, Elenite

Resortul este super, Aquapark-ul este fenomenal pt copii și nu numai. Parcarea păzită dar se plătește (60 leva pt 5 zile).

MAncarea nu diversificata, rece, peste tot exista doar tonomat de ness nu de cafea (este un supermarket in fata recepției și are un tonomat cu cafea 1.30 leva), vilele neîngrijite și murdare (curățenia zilnică înseamnă sa vina cu o matura și sa-ți mai pună hArtie igienica), poate dacă te cazezi la hotelurile de 4 și 5 stele ai alte condiții.

Curatenie: 3, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 5, Pret: 9

Impresie despre Elenite
Resort pt toate buzunarele. Vrei ceva ieftin stai la vile, vrei condiții și lux te cazezi la royal castle (dar este mai departe de plaja). Vrei mediu și pe plaja ai posibilitatea sa alegi între 3 hoteluri de 4 stele.


8.6/10
Hotel Royal Park, Elenite

A fost un concediu reusit ....foarte relaxant....am avut ce am dorit ..cazare Ok, mancare buna (La fiecare colt de strada din resort) (Nu pt pretentiosi)..barul deschis pana la orele 00..acces rapid la plaja si aquapark.

Parcarea a fost cea mai mare problemă...normal nu am gasit loc de parcare in resort..dar am platit 50 leva la o parcare privată pazita..

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Elenite
Toata statiunea era un resort Grup Victoria...cu aproximativ 7 hoteluri de 4*...super tare ..puteai sa servesti la lobby bar la fiecare in parte


9.4/10
Villas Elenite, Elenite

Statiunea este superba

Totul a inceput de la agentia de turism . Am fost cazati la acest hotel. Doua dintre cele 4 camere cerute erau asa cum erau pe site-ul directbooking , insa celelalte 2 nu aveau nici o treaba . Mirosul de mucegai predomina in cele doua camere. Am vorbit la receptie sa ni le schimbe si au notat reclamatia noastra intr-un caiet. Doar atat. Nici un rezultat. Vazand acest lucru , am sunat la agentie sa ii spun despre problema. Un domn de la reclamatii ale agentiei , m-a repezit zicandu-mi " dar ce doamna va duceti in concediu sa stati in camera? Va duceti sa va tineti de reclamatii sau sa va bucurati de concediu?" Etc Urat din partea dvs ca agentie Directbooking. Nu cred ca voi mai apela la serviciile dvs. Mai draguti au fost cei de la receptie decat dvs.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Elenite
Statiunea este superba. Merita toti banii. Cu siguranta vom reveni


5/10
Complex Atrium Andalusia, Elenite

Am ajuns la ora 12. Ne-am cazat la 14:30, nu pentru ca check-in era la acea ora, ci pentru a nu intra la masa de pranz. Managementul hotelului este extrem de slabut. Dupa 6 ore in trafic, mi se pare decent sa primesti bratara si acces la masa(macar un pahar de apa), chiar daca nu ti se permite accesul in camera. Parcarea este jalnica, neamenajata, relativ aproape de hotel. In curtea hotelului aveau access doar cetatenii lor, strainii nu au beneficiat de aceasta favoare. Dupa cazare, constatam ca usa era defecta. Am sesizat angajatii hotelului, iar raspunsul lor a fost evaziv. Ma intorc intamplator in camera, cand descopar ca usa este fortata de catre lacatusul hotelului. Mi se pare de bun simt sa ma anunti ca urmeaza sa-mi deschizi camera, sa fiu prezenta. Mancarea nu este diversificata. Curatenia este jalnica, atat in camera, cat si in restul hotelului(lenjeria murdara, saltea patata). Cameristele sunt foarte murdare, nespalate, nu pot sa descriu in cuvinte ....Plaja total dezorganizata.

Curatenie: 2, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 6, Personal: 1, Mancare: 6, Pret: 6

7.4/10
Villas Elenite, Elenite

peisaj frumos, amplasare buna a vilelor, apa curata, plaja ok, cu sezlonguri incluse in pretul platit(in limita disponibilului)

prosoape schimbate la 3 zile( nu zilnic!!!), cazarea la vile si mancarea sunt de 3 stele, desi locatia are 4 stele

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 8

4.3/10
Villas Elenite, Elenite

Resortul este amplasat intr-un cadru magnific.Cei de la Directbooking au fost foarte profi si de mare ajutor.In 30 de minute din momentul in care i-am contactat,am primit o camera curata exact cum ar fi trebuit sa fie de la inceputul sejurului.Vreau sa le multumesc inca odata pe aceasta cale.

Personalul indiferent incepand cu managerul care a fost foarte aroganta in momentul in care am incercat sa ii expun nemultumirile mele Curatenia lasa de dorit,nu se face curat in camere,trebuie sa fi atent sa nu te pricopsesti cu o camera plina de mucegai si mobilier necuratat de foarte multa vreme Frigiderul (sau minibarul )facea mai multa caldura decat soarele de afara

Curatenie: 1, Confort: 4, Amplasare: 10, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 5, Pret: 8

Impresie despre Elenite
Statiunea foarte frumoasa


6.6/10
Villas Elenite, Elenite

Locație foarte frumoasă, resort întins pe o suprafață de teren foarte mare. Se poate pot accesa toate barurile din resort indiferent de locul de cazare. Parc acvatic in incinta locației.

Personal indiferent la solicitările turiștilor. In camera nu se face curățenie in fiecare zi. Prosoapele au fost schimbate o dată în timpul sejurului, iar cearșafurile niciodată. In urma reclamatiilor am primit o cină la un restaurant tematic, dar asii fi preferat schimbarea lenjeriei de pat.. Nu ni s-a permis accesul în resort cu masina, pe motiv că nu mai este loc, deși erau destule locuri de parcare libere. Se pare ca resortul are înțelegeri cu cei din parcurile private unde plătești 12 leva/zi.

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 3, Mancare: 9, Pret: 6

Impresie despre Elenite
Stațiune mica, in care nu prea ai ce vedea.


5/10
Villas Elenite, Elenite

Cadrul narural

Camera groaznica la vila

Curatenie: 2, Confort: 4, Amplasare: 10, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 8, Pret: 5

6.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

Nu prea am.

MAncare proasta care se cam repeta in aproape fiecate zi mobilier vechi .

Curatenie: 7, Confort: 3, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 10, Mancare: 2, Pret: 7

4.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

una peste alta impresia este negativa :mocheta in camera si pe hall patata, gunoi pe jos nu se face curatenie in camere, mancare proasta, personal care nu cunoaste decat limba bulgara sau rusa, nu sunt suficiente sezlonguri pe plaja.

Curatenie: 3, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 3, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 7

Impresie despre Elenite
hotelul este bine amplasat pe malul marii, are mijloace de distractie pentru copii locatia este placuta


6.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

Parcarile lasa de dorit

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Elenite
Ca in Bulgaria


9.9/10
Villas Elenite, Elenite

Foarte bună si inedită locația, plaja aproape, aerisita, personal amabil, parcul acvatic aproape, atractiv, camera noastră pentru 3 adulti( mana ,tata, copil peste 24 ani) și un copil (8 ani) extrem de mare si interesant mobilata, mAncarea foarte gustoasă, totul la îndemAnă! Recomand!

As recomanda un pic de atentie si la curățirea scărilor si a holurilor ce conduc spre camere...

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

4.3/10
Villas Elenite, Elenite

Un peisaj frumos!In fiecare seara te poti plimba pe faleză!In acest resort nu te poti plictisi!

Curățenia in cameră lasă de dorit.Ce pot să spun este ca am avut un șoc cAnd am deschis camera:pereți murdari,miros de mucegai,paienjeni pe tavan....In privința camerei mi-am dorit să treacă cAt mai repede vacanta!MAncarea fatală....nu înseamnă că mori de foame!Dar era mAncare foarte proastă!Gheața nu există la nici un bar....

Curatenie: 2, Confort: 3, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 3, Pret: 7

5.4/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Locatie frumoasa, langa mare, mancare suficienta, raport pret calitate ok

ATENTIE la bunuri personale si la bani !!! Au furat 400 Ron din camera!!! Restaurantul A la Carte Bulgar NU recomand, sotul a facut infectie alimentara!!!

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 1, Mancare: 6, Pret: 8

Impresie despre Elenite
Aproape de mare


8.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

locatie excelenta, servicii de masa si cazare bune, acuaparc deosebit, plaja excelenta

prosoapele nu se schimba tot sejurul, nu sunt suficiente sezlonguri asa incat se practica "rezervarea" prin punerea prosoapelor la primele ore ale diminetii ceea ce creeaza nemultumiri. Propun supimentarea sezlongurilor si umbrelelor existand posibilitatea amenajarii a inca unui rand si implicarea personalului in descurajarea "rezervarii" despre care am vorbit. Astfel daca fiecare ar ocupa sezlongurile efectiv la sosirea pe plaja si le-ar elibera in momentul plecarii in camera/la masa/la piscine s-ar crea o rotatie ce ar avantaja pe toata lumea.

Curatenie: 6, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 10

9.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

Raport calitate pret super

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

5.6/10
Hotel Royal Park, Elenite

Hotelul aproape de plaja, camerele mari.

Curățenia și îngrijirea hotelului lasa de dorit. Praf peste tot, daca nu le spui nu dau cu aspiratorul, nu schimba prosoapele și nu iau gunoiul. MAncarea nu foarte diversificată. Cozile mari, aranjarea bufetului nepotrivita. Merita 2, maxim 3 stele. Hotelul frumos, bine amplasat, păcat de el. Neingrijit

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 5, Pret: 7

8.9/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Locatie cu o amplasare frumoasa,parcul unde este amplasat super, curatenie si amabilitatea angajatilor ok.Plaja super si cu niste facilitati extra.

Oiectele ar trebui renovate intretinuta un pic, mancarea nu a fost foarte variant.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 6, Pret: 9

10/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Ne a plăcut foarte mult acest hotel , a fost exact pe gustul nostru ! Amplasare , confort , condiții , mAncare dar și curățenia a fost impecabilă! O sa revenim cu drag !

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

6.6/10
Villas Elenite, Elenite

Peisaj superb, nu am iesit deloc din resort, am avut tot ce ne trebuia

Camera plină de mucegai, inclusiv pe tavan, curățenie superficiala. MAncarea acceptabila si băutură de calitate slaba.

Curatenie: 3, Confort: 5, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

6.6/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Ok

Camerele cam lasă de dorit in ceea ce privește mobilierul, personalul nu foarte amabil, nu vorbesc engleză decAt foarte putini și se poarta destul de urat cu turiștii de alta naționalitate. O alta problema este parcarea, hotelul nu are un Nr suficient de locuri nici măcar cu plata.

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 6, Pret: 6

9/10
Complex Atrium Andalusia, Elenite

Pentru noi totul a fost perfect! Curățenie în cameră în fiecare zi, prosoape schimbate zilnic, produse cosmetice(săpun, gel de duș, balsam de păr), înlocuite atunci cAnd se consumau, mAncare delicioasă și diversificată (inclusiv pește și ceva fructe de mare), în fiecare zi la prAnz și cină erau diferite tipuri de mAncare, parcul acvatic frumos, acolo aveai fornetti și băuturi locale (suc, apă, bere), pe plaja lAngă Royal Park de la 10.00 fornetti, burger, giros, hot dog, plaja curată cu șezlonguri și umbrele, spectacole pentru copii, club. Noi Complexul este imens, cuprinde tot golful și nu au acces decAt cei cazați la unul din hoteluri. Timp de 8 zile nu ne-am plictisit. Concluzia finală :revenim.

Apa destul de rece la piscine, dar probabil pentru faptul că era tot timpul "recirculată" pentru a fi curată.La capitolul băuturi, băieții de la bar ar putea fi instruiți să facă mai multe tipuri de cocktailuri din acele băuturi și sucuri.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

7/10
Villas Elenite, Elenite

Plaja foarte aproape și curată. Marea deosebită. MAncarea acceptabilă. Înghețata este de bună calitate. Băuturi alcoolice de bună calitate, sucurile mai puțin.

Cazarea este un vis urAt. Păienjeni, furnici și praf in cameră. Curățenia nu se făcea, prosoape de schimbat doar la cerere. De reținut că aceste vile fac parte din complexul Royal Victoria group. Foarte multă manipulare a bagajelor de la parcare pAnă la cazare, le carau cu niste mașinuțe de golf. Nu ai acces cu mașina în complex, deci practic depinzi de mașinuțele acestea, pe care la finalul sejurului le-am așteptat o oră să ducem bagajele. Barmanii îți cereau tips ca să-ți pună gheață în băuturi.

Curatenie: 2, Confort: 4, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Elenite
Plaja este superbă, la fel și marea.


8.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

Ok

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

6.1/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Plaja aproape, serviciile oferite din cadrul complexului(fornetii,gyros,inghetata,popcorn,hot-dog)

Camera mizerabila și în prima zi, bauturi neconcentrate de exemplu sucurile aveau multa apa în ele.

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 6, Servicii: 7, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Elenite
Statiunea interesanta.


8.7/10
Hotel Royal Park, Elenite

Poziționarea foarte bună,camera spațioasă,nu a fost nevoie sa dăm drumul la aerul condiționat, fiind foarte bine in cameră, apă caldă non-stop, mAncarea bună și proaspătă nu sa așteptat mai mult de 2-3minute la rAnd,plaja curată și foarte aproape.

Curățenia in cameră deficitară,puține șezlonguri pe plajă și la piscina pt numărul de turiști cazați în hotel,lipsa personalului amabil,lipsa parcărilor gratuite.

Curatenie: 7, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 9

3.9/10
Complex Atrium Andalusia, Elenite

Accesul la Aqua Park cu piscine și topogane ptr copii.

Curatenie: 1, Confort: 3, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 1, Mancare: 6, Pret: 4

8.6/10
Hotel Royal Park, Elenite

Calitatea pe masura pretului. Am citit foarte multe review-uri proaste despre acest hotel si am venit cu asteptarile scazute. Ne-a surprins placut hotelul. La Receptie se vorbeste engleza; mancarea este mai mult decat suficienta..si sigur gasesti ceva care sa iti placa; aquaparkul este foarte frumos si ai bar, gelaterie si fornetti acolo; sezlonguri gasesti suficiente si la plaja si la aquapark fara sa te duci de la prima ora sa le ocupi... E un hotel cam vechi si se vad si lucruri care trebuiesc imbunatatite..dar sa fim seriosi..nu te muti de tot in el..si avand in vedere pretul camerelor..este ok si asa.. cine e mai pretentios si cu figuri.... sa aleaga RoyalCastle..e chiar langa..si e de 5stele.

Stati departe de camera 136..miroase ciudat..

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 10, Pret: 9