din 2 impresii au apreciat Lacul Vidraru, TransfagarasanOferte Lacul Vidraru
7.3/10
Hotel Posada Vidraru, Lacul Vidraru

Adriana, familie cu copii mici, 23.08.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Priveliștea zonei este deosebita, iar traseul pe Transfăgărășan merita văzut.

Oferta de mAncare slaba, în special dacă ești cazat mai multe zile. Micul dejun foarte prost și sărăcăcios. Ciorbe și supe nu se servesc decAt la ora prAnzului. Personalul din restaurant se străduiește prea puțin sa fie amabil, iti dau impresia ca sunt supărați sau obosiți, nici nu se adresează la început cu elementarul salut "Bună ziua! sau "Bună seara!".

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

Impresie despre Lacul Vidraru
Zona aglomerata în luna august și aceleași obiceiuri proaste în ceea ce privește curățenia și parcarea regulamentara. Alerta de cel puțin 2-3 ori pe zi cu privire la prezenta urșilor în apropierea drumurilor publice.


8.3/10
Hotel Posada Vidraru, Lacul Vidraru

Ligia, cuplu, 12.07.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

O experiență f plăcută. Camerele f frumoase, piscina și spa- ul merită fiecare bănuț, curățenie fără cusur, personalul f amabil.

Un minus ar fi că nu am avut aer condiționat în cameră, inadmisibil pt un hotel de 4 stele. MAncarea la restaurantul hotelului, in regimul a la carte, de toată jena! Scumpă și proastă, fără gust, 90'% fiind din produse congelate. Un mare 2 bucătarului! Schimbați- l repede că nu veți mai avea clienți!

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 2, Pret: 7