din 23 impresii au apreciat Primorsko, BurgasOferte Primorsko
4.6/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

Florian, familie cu copii mici, 21.08.2023
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie frumoasa

Mancarea de nota 3, adica restaurantul nu merita mai mult de 2 stele..., nu exista bucatari, fructele sunt mai mult stricate, doar un singur fel de desert. mancarea nu este diversificata, ceea ce este nasol pentru un hotel de ***** La baie curgea apa pe langa dus, personalul obosit...., ca sa mergi la plaja, trebuie sa mergi 10 minute pe jos..., daca ai copii mici, ai puso. O parte din vesela era murdara

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 3, Personal: 4, Mancare: 1, Pret: 2

Impresie despre Primorsko
Este superba statiunea, merita vazuta..., dar cu rezervare de la alt hotel


6/10
 Villas Ropotamo , Primorsko

Keresztes, grup de prieteni, 11.08.2023
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie superba, retrasa in mijlocul naturii, inconjurata de copaci, veverite. Vilele sunt prietenoase, au terasa incapatoare unde sa stai la umbra in aer liber la o cafea sau o discutie cu prietenii. In restaurant se poate manca bine, mancarurile sunt gustoase si satioase. In fiecare zi am avut peste sau carne facuta la gratar. Ai o piscina frumoasa gratuit.

Vilele au avut ceva probleme cu canalizarea, iesea mirosul din toate scurgerile existente. Mucegai in baie. Restaurantul foarte murdar, cu mancare pe jos, nestransa de seara precedenta. Dezordine, lume multa si necivilizata, cozi la mancare si mese putine. Muste cu zecile pe mancare, peste tot. Sezlongurile de pe mal NU SUNT incluse in pret (nu era acest aspect clar specificat in descriere). Concluzie: nu merita pentru acele 150 de euro diferenta fata de Forest Beach hotel din vecinatate, unde stai la 4 stele, mananci la un restaurant elegant, ai sezlonguri cu umbrela la mal, varietate de mancare si calitate buna la servicii.

Curatenie: 3, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 4, Personal: 7, Mancare: 4, Pret: 7

Impresie despre Primorsko
Complexul din Primorsko este un mic rai pe pamant, cu natura, umbra, aer proaspat si fara inghesuiala. Nisipul este curat, exista si un teren de sport in apropiere de complex unde poti face miscare.


8.9/10
Jeravi Hotel, Primorsko

Nicolae, familie cu copii mici, 29.06.2023
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Condiii bune De cazare, mancare buna

Nu este muzica la piscina

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Primorsko
Sta?iune mica dar ok


5.3/10
Hotel Perla Luxury, Primorsko

Ciprian , grup de prieteni, 05.09.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locaia

Servicii de slaba calitate, max 3 stele, mancare satisfacatoare, bauturi de toata jena, barmanul de la pool bar super plictisit i nesimit ( engleza deloc ), mizerie i egrasie in camera , prosoapele le au schimbat dupa ce am cerut expres la recepie, piscina neingrijita...

Curatenie: 4, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 4, Personal: 5, Mancare: 5, Pret: 4

9.1/10
Forest Beach, Primorsko

STANICA, cuplu, 11.07.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

UN LOC MINUNat UNDE SaLBatICUL SE IMBINa PERFECt CU CONFORtUL.PLaJa CURata CU NISIP FIN, SEZLONGURI SI UMBRELE CE INtRa IN COStUL VaCaNtEI aSEZatE FaRa Sa FIE INGHESUItE CU MULt SPatIU INtRE ELE. MaNCaRE VaRIata , PROaSPata , PREGatIta IN Fata ta.CaZaRE IN CaMERE NOI CU MOBILa MODERNa.POatE La CaPItOLUL CURatENIE Sa FIE CEVa DE IMBUNatatIt. O VaCaNta PERFECta.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Primorsko
LOCURI FOaRtE FRUMOSE, DEOSEBItE DE CE GaSEStI IN StatIUNILE FOaRtE CUNOSCUtE. ORaSE CU IStORIE BINE CONSERVata SI PUSa IN VaLOaRE, NatURa DIVESIFICata DELta, MUNtE ,PLaJa.NU tE PLCtISEStI.


8.3/10
Forest Beach, Primorsko

sarolta, grup de prieteni, 12.08.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Pozitionare superba, calma, intr-o oaza de verdeata. Personal foarte amabil. Mancare variata si gustoasa. Camere cu aspect modern. Plaja la o distanta rezonabila (500 m). acces liber la piscina cu apa dulce. Sezlongurile de pe plaja incluse in pretul cazarii. Plaja este curata.

am foat si acum 4 ani tot in aceasta locatie, atunci era un hotel proaspat renovat. De atunci nimic nu s-a innoit (dar s-au schimbat televizoarele din camere), si aici ma refer la parchetul laminat exfoliat pe alocuri, rugina pe baterii si pe oglinda din baie, cafea varsata pe canapeaua de catifea, panze de paianjen in locurile mai putin accesate (de ex. cand aprindeai spoturile si luminau partea superioara a dulapurilor). Personalul nu vorbeste deloc engleza. trebuie sa te faci inteles cu semne. 2 zile am ramas fara apa din cauza unor defectiuni. Impresiile acestea negative nu ne-au influentat deloc, noi am mers sa ne distram nu sa stam in camere. Recomandare: nu va uitati maruntisurile pe blat ca dispar :))) nu doresc sa le reprosez nimic, poate sunt obisnuiti cu faptul ca musafirii le lasa bacsis, dar noi ne-am cautat fisele pentru taxa de pod timp de cateva minute.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Primorsko
Primorsko mi s-a parut o localitate mai putin frecventata de turistii straini (cat am stat in sejur, am vazut doar 4 masini cu numere de Ro, una de Hu si una de Nl), de aceea pare un pic mai salbatic si mai natural, ceea ne ne-a placut la nebunie ca noi de obicei evitam inghesuiala si aglomeratia. am prins 2 zile cu alge multe in apa (parea ca faci baie intr-o supa de spanac), dar au disparut, apa a devenit curata (vedeai pana la fund si cand erai in apa pana la gat), fara valuri accentuate. Plaja este potrivita pentru copiii mici, devine adanc incet, iar nisipul este fin si placut.


3.9/10
Hotel BUNGALOWS HOLIDAYS, Primorsko

Catalin, grup de prieteni, 05.07.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Mancarea de la restaurantul Ropotamo acceptabila, plaja cu nisip fin si marea linistita.

Miros de mucegai, umiditate crescuta in camere, usile de la intrare si de la baie nu se inchid bine, barul Kindin este in paragina (nu este accesibil), nici vorba de 4* la Bungalow dei aa este prezentat de directbooking (fapt care m-a deranjat destul de tare) doar 2* i o mica parte de 3* insa sunt in paragina (nu s-au mai renovat de mult timp). Cand am facut rezervarea am crezut ca am facut o alegere super la 320/5 nopti dar a fost un concediu Ratat!

Curatenie: 3, Confort: 1, Amplasare: 5, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 7, Pret: 5

6.3/10
Forest Beach, Primorsko

Cristi, cuplu, 15.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camera curata si nou renovata, la pranz si cina mancare gustoasa dar slab variata, plaja cu sezlonguri gratuite si apa curata.

Mic dejun slab variat si saracacios, aparatele de cafea boabe de cele mai multe ori nu functionau, am fost invitat nu foarte politicos sa imi cumpar apa pentru camera si sa nu mai iau de la restaurant din bidoanele de la aparatele de racit (chiar daca eram la all inclusive). animatia a fost jalnica, mizerie totala la barul de la piscina, receptia si barul principal cu izul anilor 80. Pe parcursul sejurului curatenia in camera a insemnat sa se ia zilnic gunoiul si o data au dat cu matura si au schimbat lenjeria.... Nu recomand hotelul decat pentru camera si peisaj.....

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 4, Personal: 6, Mancare: 5, Pret: 7

5.3/10
Forest Beach, Primorsko

George, familie cu copii mici, 07.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Peisajul este frumos, plaja este aproape de locaie curata

Cu privire la serviciile de masa nu se ridica la patru stele, picolii foarte neglijeni cu uniforma lor , unii dintre persoanele care serveau la gratare i snackuri bar foarte nervoi i plictisii parca mancam pe banii dumnealor

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 4, Mancare: 3, Pret: 3

Impresie despre Primorsko
O sta?iune frumoasa


8.4/10
Forest Beach, Primorsko

Cristiana, familie cu copii mici, 26.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

amplasare minunata in padure, locuri de joaca pentru copii, animatie in fiecare seara, plaja si apa curate.

Pentru cei care prefera linitea nu este un loc potrivit, fiind un complex mare in care sunt cati aproximativ 1000 de persoane in plin sezon. De asemenea era destul de dificil de gasit un loc la masa, mai ales in mijlocul programului de masa, iar mancarea desi foarte buna, slab diversificata pentru 4 stele, uneori prea putina pentru atatea persoane. La capitolul curaenie a fost ok dar a fost nevoie sa le amintim sa faca curat in camera la inceputul sejurului.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Primorsko
Complexul este situat intre sta?iunile Kiten si Primorsko, ambele merita vizitate.


9.3/10
Forest Beach, Primorsko

Felicia, familie cu copii mici, 15.09.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

O mancare extraordinar de buna

Se mai poate lucra la curaenie in baruri

Curatenie: 7, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Hotel Neva, Primorsko

Zsolt, grup de prieteni, 22.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Suntem foarte-foarte mulumii. Mancare foarte buna.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.9/10
Forest Beach, Primorsko

sarolta, familie cu copii mici, 22.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Un complex de vacanta vechi, renovat foarte frumos si in stil modern. Restaurant elegant, mancare variata, cu delicatese si specialitati in fiecare zi. Personalul hotelului OK.

Cabinele de dus erau concepute mai degraba pt design nu pentru uz pragmatic: din aceasta cauza, dupa dus apa curgea prin toata baia. Se facea curatenie zilnic, dar destul de superficial.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Primorsko
Hotelul este intr-un loc mai indepartat de inima orasului, in mijlocul unei paduri tinere. Plaja este curata si lata, nisip fin.


8.9/10
Forest Beach, Primorsko

Ganea , familie cu copii mici, 23.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Spatiu de cazare excelent pentru familii cu 2 copii mari. Mancare foarte buna i diversificata. Curat.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Primorsko
Lipsesc mijloacele de divertisment pentru copii. Multa verdea?a,mul?i copaci , umbra suficienta, peisaj u?or salbatic. Foarte mul?i tantari.


9.3/10
Forest Beach, Primorsko

George S, familie cu copii mici, 16.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotel nou, totul curat, condus profesional, chiar daca intreg complexul pare o uzina

piscina si restaurantul deservesc intreg complexul ceea ce le face aglomerate si zgomotoase. Recepia si personalul sub medie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Primorsko
Plaja frumoasa, curata cu nisip fin. Orasul foarte animat cu multiple atrac?ii.


6.4/10
Hotel Kiten Beach, Primorsko

Erika, grup de prieteni, 09.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Barmani amabili!

Lipsea faa de masa de pe mese in restaurant. tacamurile i farfuriile nu erau spalate bine. apa in piscina exterioara era foarte rece, iar piscina interioara nu funciona.

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 5, Pret: 9

6.6/10
Hotel BUNGALOWS HOLIDAYS, Primorsko

adrian, familie cu copii mici, 03.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

camerele la 2 si 3 stele au miros foarte puternic de igrasie.

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 1, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 9

7.4/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

liviu, familie cu copii mici, 31.07.2016
Comentariu turist DIRECT BOOKING

hotelul este aproape de plaja iar locuri de parcare se gasesc gratuite, statiunea este linistita.

hotelul nu merita mai mult de 3 stele. desi era ok, avand in vedere ca alegerea mea a fost la acest hotel pt faptul ca era un hotel de 5 stele, m-am simtit inselat nu neaparat la modul cum arata hotelul ci cu privire la faptul ca mint in reclama. aerul conditionat din hotel nu racea aproape deloc, probabil din lipsa de freon, personalul nu stie engleza si te intelege greu cu ei, cu exceptia a vreo doi, maxim trei angajati. In camera, pe durata sejurului nu au aspirat nici o data, insa zilnic au schimbat prosoapele si daca am avut nevoie lenjeria. Mancarea a fost doar specific bulgareasca fara a se gandi la turistii din alte tari, desi nu pot sa spun ca am facut foamea sau ca a fost rea.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Primorsko
Statiunea e linistita si frumoasa, faleza e super iar imprejurimile statiunii merita vizitate.


6.7/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

Ionut, grup de prieteni, 18.07.2016
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camerele sunt spatioase, prosoapele se schimba zilnic. Curatenia in camere a fost asa si asa....

Se sta foarte mult la masa, ca sa iti iei mancare. Vesela, partial spalata! In ultima zi, majoritatea grupului a facut toxinfectie alimentara! Curatenia la piscina, terasa, restaurant a lasat mult de dorit! Personal insuficient la cat de mare este hotelul. Distanta mare fata de plaja, cam 5-10 minute de mers pe jos!

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 9

Impresie despre Primorsko
Statiunea este ok, cu parc de distractii relativ ok. Cam vechi parcul, dar atractiv pentru copii.


5.4/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

Cristina, familie cu copii mici, 17.07.2016
Comentariu turist DIRECT BOOKING

plaja

aceeasi mancare in fiecare zi,mancarea era rece de cele mai multe ori, curatenia, nu se vorbea decat bulgara

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 4, Pret: 5

Impresie despre Primorsko
foarte frumoasa statiunea, curata si animata


9.1/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

ALEXANDRA, grup de prieteni, 31.08.2015
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie foarte buna , hotel curat si aproape de plaja.

Personalulu lasa de dorit...

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 10

8.4/10
Primorsko Del Sol, Primorsko

sorina, familie cu copii mici, 28.08.2015
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotelul este mare,de fapt este o cladire principala cu receptie ,restaurant si terasa si alte 5 cladiri separate cu apartamente, camerele sunt curate,se facea zilnic curatenie,a doua zi deja ne-a schimbat lenjeria si veneau zilnic sa o schimbe iar prosoapele le schimbau zilnic pe cele folosite (la fel au procedat si in celelalte camere);mentionez ca am fost 5 familii si am stat la etaje diferite. Lifturile functionau foarte bine si erau 4.Erau 2 baruri ,unul sus la terasa unde mancam deschis pana la ora 23" si unul la parter mai aproape de piscine deschis pana la 18".La capitolul bauturi nu ma pot plange, faceau cocteiluri,era bere,suc,vin si tarii ;cei dintre noi care au baut au zis ca au fost acceptabile, eu beau deobicei cafea cu lapte si in privinta asta am fost multumita,a fost la discretie,erau aparate la fiecare bar plus in restaurant, te serveai singur si mi-a placut ca era lapte la aparat tot timpul.Mancarea a fost gustoasa cu mici exceptii,dar putin diversificata si repetabila,se putea si mai bine desigur dar nu ramaneai flamand.Era in general mancare gatita,cu carne de pui sau porc si un sortiment de carne pe care il schimbau de la o zi la alta,spaghete,cartofi prajiti ,brocoli,orez,seara faceau si gratar afara pe terasa .Doua sortimente de ciorba bunicele, salata preparata si legume separat ca sa-ti prepari singur.La micul dejun oua fierte,omleta,ochiuri,crenwursti,salam cascaval,friganele,legume,unt,gem,masline,cereale, lapte,ceai, fornetti sau cornuri,clatite, goffre.Paine la toate mesele: alba, neagra,cu seminte.Intre mese dimineata si dupa masa pizza si goffre(asteptai cam 5 sau 10 minute uneori).Inghetata 4 sortimente si suc natural la dozator in timpul celor trei mese.Fructe la toate mesele pepene si prune plus un sortiment diferit(nectarine,struguri sau pepene galben).am dat aceste detalii deoarece cand am plecat am citit comentarii de la rusi/slovaci, cehi (cam ei erau la acest hotel in principal) si in privinta mesei se plangeau marea majoritate unii chiar scriau ca e catastrofa.E adevarat ca daca te astepti ca la 5 stele in turcia vei fi dezamagit.Eu as da 4 stele la hotel si cazare si 3 stele la mancare la ceea ce am gasit.totusi tinand cont ca am platit 350 euro doi adulti si un copil 6 nopti eu zic ca a meritat. Piscinele sunt mari si curate,am gasit sezlonguri tot timpul.Plaja e aproape ,se trece cam 100m peste dunele de nisip care fac parte din rezervatia naturala,iar in zona privata se plateau umbrelele si sezlong-urile dar puteai sa mai mergi 50m unde nu se platea si era loc suficient ptr. prosoape .Parcare nu am platit,masinile au stat undeva in spatele hotelului si le vedeam de pe balcon dar nu au fost probleme.Seara ieseam la plimbare in statiune unde era multe magazine ,terase,tarabe si multa lume.

Putin personal pentru cat de mare era hotelul.au stat prost la capitolul desert,in fiecare zi un soi de prajitura din biscuiti si budinca iar seara dadeau si baclava,noroc cu goffrele.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Primorsko
Statiunea necesita investitii,sunt zone lasate in paragina,autoritatile nu se implica asteapta ca si la noi sa investeasca privatii iar acestia investesc doar in hotelurile lor strazile si terenurile virane lasa de dorit in ceea ce priveste curatenia.


9.3/10
Hotel PERLA BEACH , Primorsko

MARIUS, cuplu, 25.07.2015
Comentariu turist DIRECT BOOKING

FOaRtE BINE ,RECOMaND

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9