Vacante Litoral Watamu, Malindi Kenya vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Jacaranda Beach Resort, Watamu

Jacaranda Beach Resort

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Turtle Bay, Watamu

Turtle Bay

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Villas Watamu Resort, Watamu

Villas Watamu Resort

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Ora Resort Twiga Beach, Watamu

Ora Resort Twiga Beach

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Watamu Bay Ora Resort, Watamu

Watamu Bay Ora Resort

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre WatamuPrezentare si poze Watamu

Watamu

Watamu înseamnă in limba suahili „oameni dulci”. Este un sătuc turistic la coasta "Turtle Bay", Oceanul Indian situat la aproximativ 25 km sud de orașul Malindi, din Kenya.

Watamu, sat pescaresc în esenţă, un tinut swahili (sau Bajuni), s-a dezvoltat ca o staţiune mică de plajă de-a lungul anilor.
Satul are mai multe supermarketuri mici, bacanii şi obişnuitele kenyene ,,Dukas'' de unde poți cumpara toate cele necesare. Există, de asemenea, o serie de magazine cu suveniruri bizare, un abator, pescarii, un birou de schimb, un oficiu poştal, doua cabinete medicale, un coafor şi mai multe restaurante pe marginea drumului.

Vacante litoral Watamu

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Watamu, Malindi, Kenya, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Watamu incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Watamu este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Watamu sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Watamu sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Watamu, Early Booking litoral Watamu, Last Minute litoral Watamu, Programe si Oferte Speciale litoral Watamu.

Watamu este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Watamu. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Watamu cu servicii minime pana la resorturi de lux din Watamu cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Watamu cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Watamu dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Watamu pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Watamu unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Watamu oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Watamu ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Watamu (Malindi, Kenya) vara 2020 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Watamu

Pârâul Mida
Este un pârâu mare căptuşit cu păduri de mangrove şi renumit pentru pasari sale de balta, pescăruși si crabi. Birdwatching, pescuit, plimbări printre mangrove, excursii cu barca şi petrecerea timpului liber pot fi aranjate de către mai multe ghizii din Watamu. Nautic şi alte sporturi nautice sunt de asemenea disponibile.

Padurea Arabuko-Sokoke
Acoperind o suprafață de peste 400 de kilometri pătraţi, este ultima bucată mare de pădure de coastă indigena din Kenya. Este un habitat cheie pentru supravieţuirea globală a şase specii de păsări şi trei specii de mamifere.
Asociația ghizilor din padurea Arabuko-Sokoke are câțiva ghizi experti ce vă pot acompania in plimbarile prin padure, sunt ornitologi ce va ajuta sa identificati speciile rare si unice de pasari ale padurii.