Autocar cu plecare din Pitesti Seniori 2020
Filtre: Categorie: Seniori×Transport: autocar× (9 oferte, 295.8EUR - 437.5EUR)
Pensiune Sibiel, Sibiel

Pensiune Sibiel

Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania

  • Autocar (23.12 - 02.10.2020)

    Ultima rezervare: 20.09.2019

  Hotel Istanbul, Istanbul

  Hotel Istanbul

  Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

   • Autocar (23.10 - 02.01.2020)
   • Avion (23.10 - 03.01.2020)
   • Fara transport

     Ultima rezervare: 06.08.2019

   Expo Congress Hotel, Budapesta

   Expo Congress Hotel  

      Scor 7.3 din 1 comentarii

   Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Autocar (20.10 - 02.01.2020)
   • Fara transport
   Pensiunea Iulia, Banat

   Pensiunea Iulia

      Scor 10 din 1 comentarii

   Banat, Banat, Romania

    • Autocar (03.05 - 15.10.2020)
    Steaua Dunarii, Banat

    Steaua Dunarii

    Banat, Banat, Romania

     • Autocar (03.05 - 15.10.2020)
     Pensiunea Vila Veche, Hateg

     Pensiunea Vila Veche

     Hateg, Transilvania, Romania

     • Hotel cu Internet wireless  
     • Autocar (11.05 - 09.10.2020)
     • Fara transport
     Annabella Beach Resort, Balaton

     Annabella Beach Resort

     Balaton, Ungaria, Ungaria

      • Autocar (29.10 - 02.11.2019)

      Seniori

      Seniori

      Direct Booking ofera persoanelor peste 55 de ani pachete si sejururi turistice in hoteluri, pensiuni si vile clasificate, atat in Romania cat si in tari precum Bulgaria, Spania, Cipru sau Italia, in statiuni si regiuni turistice, la preturi ieftine, prin programele sale dedicate turismului social sau prin ofertele turistice Senior. Pachetele, continand cazare si servicii de masa la tarife decente, sunt in exclusivitate oferite celor care si-au alocat bugete mai mici planurilor de calatorie si care vor sa redescopere destinatii turistice sau sa isi petreaca o mica vacanta departe de casa. Direct Booking ofera celor peste 55 de ani posibilitatea de a rezerva online sau telefonic pachetele si sejururile oferite prin programele Tursim Social si Senior Voyage, indiferent de destinatia turistica aleasa, la tarife mici, prin ofertele speciale inscrieri timpurii (early booking) sau last minute.

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Pitesti reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Seniori. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Seniori care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul pentru Seniori constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Seniori, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Seniori cu transport autocar cu plecare din Pitesti pentru Romania, Serbia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Moldova - Alege din 20 oferte si rezerva online prin DirectBooking.ro