from 197 reviews likes BanatOffers Banat
9.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Super fain

Clean: 9, Confort: 10, Location: 9, Services: 9, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

7.7/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Zona de spa arata minunat, piscine cu apa calda, saune de toate felurile. Camera arata bine (am fost la 3 stele)

Restaurantul scump și se servește greu

Clean: 10, Confort: 10, Location: 8, Services: 7, Staff: 10, Food: 5, Price: 4

4.9/10
Domogled, Baile Herculane

Parcare cu plată care nu este amenajată nici păzită , începând de la recepție până la bucătărie personal care țipă și vorbesc urât cu clienții. Nu se ridica nici gunoiul din cameră ce sa mai vorbim de schimbat prosoape. Mâncarea jalnică nici gând de "bufet suedez", (cred ca nu au habar ce inseamna)camera fără căldură suficientă aceasta oprindu-se pe timp de zi patul un dezastru la fel și baia. Piscina interioară neincalzita cu apa foarte rece ținând cont de faptul ca era decembrie. Nu o sa mai revin niciodată.

Clean: 5, Confort: 4, Location: 10, Services: 3, Staff: 1, Food: 3, Price: 8

7.7/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Amabilitatea personalului

Poate ca in acest an , se vor gandi ca in perioada sejur revelion sa ofere clientilor posibilitatea de a petrece si in celelalte zile nu numai in seara de revelion si 01. ex pot lasa barul de la restaurant (etaj)deschis dupa ora cinei ( muzica si consumatie)

Clean: 8, Confort: 6, Location: 8, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 8

9.4/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

ATMOSFERA CALMA, RELAXANTA

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

5.4/10
Hotel Parc, Baile Buzias

Amplasare bună, personal recepție și medical baza de tratament amabil Foarte cald în hotel și baza de tratament.

Personal restaurant cu un comportament ce lasă de dorit, mâncare proastă calitativ, servită de parcă ar fi dată de pomană ( dacă ajungeai cu 10 minute după ora 8 la micul dejun toate bolurile erau goale, iar personalul tot întreba dacă avem nevoie de ceva fără să facă nimic în acest sens, și "milogii" se uitau unii la alții cu farfuriile goale). Timp de o săptămână nu am mâncat în nici o zi pâine proaspătă. În cameră mobilier vechi, imaginea la televizor era "pureci cu imagine și nu imagine cu pureci" ( am solicitat ajutor, dar....), prosoape vechi. Dacă voiai să aerisești și descihdeai ușa de la balcon te invadau gândacii.

Clean: 7, Confort: 6, Location: 7, Services: 5, Staff: 6, Food: 2, Price: 5

Review about Baile Buzias
Curat. Liniștit


6.9/10
Complexul Sara s Sons, Baile Herculane

Placut

Clean: 7, Confort: 7, Location: 7, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 6

8.3/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Personalul amabil și servicii de calitate

Clean: 9, Confort: 8, Location: 7, Services: 8, Staff: 10, Food: 8, Price: 8

Review about Baile Herculane
O stațiune frumoasă, dar trebuie mai multe investitii


7.9/10
Hotel Parc, Baile Buzias

Frumos la Buziaș.

La restaurantul hotelului nu poți să comanzi orice vrei tu la masă, nu cele care sunt asigurate prin contract, celelalte mă refeream.SC FOARTE SE

Clean: 8, Confort: 8, Location: 8, Services: 7, Staff: 7, Food: 8, Price: 9

Review about Baile Buzias
În tot orașul doar 2 (două) restaurante, VORBESC FOARTE SERIOS!!


4.9/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Oribil. -Camerele nu sunt renovate, clantele ușilor sunt ruginite, cabina de dus inunda toată baia -prosoape cu porția, prosoape pentru piscina inexistente, iar cele din camerau erau fie rupte, fie pătate -lifturile, ceva de groaza. Sunt 3 lifturi, cel din mijloc blocând-se de cel puțin 3 4 ori pe zi. Au un sistem foarte prost de funcționare, de multe ori liftul venea deja plin de oameni și trebuia sa stai sa aștepți 10 poate 15 minute ca să poți folosi liftul. - hotelul este în principiu ocupat de bătrâni care vin pentru proceduri/tratamente. Ca sa poți beneficia de un tratament trebuie sa stai o zi întreaga și sa îți aștepți programarea. Ai toate șansele sa te iei la cearta cu vreun bătrân/bătrână tafnoasa care se uita la tine ca la extratereștrii, întrebându se ce naiba cauți tu acolo. De înțeles, toți vom îmbătrâni la un moment dat, însă unii oameni sunt pur și simplu..exagerat de tafnosi. În lifturi se împingeau și se imbulzeau 10 15 persoane, care mai de care sa urce primul. -ținând cont ca am fost cazați la etajul 9, iar lifturile erau un lux de neatins, am urcat de cele mai multe ori pe jos -personal recepție foarte amabil -personal restaurant nu foarte amabil, chiar nepăsător cu privire la servirea clienților -mâncare fără gust, 2 3 feluri de mâncare care se bazau de cele mai multe ori pe cartofi(cartofi prăjiți.,cartofi la cuptor, fierți, piure etc) Mâncare rece, făcută în bătaie de joc. -Micul dejun era format din roșii castraveți tăiați de luni și ținuți toată săptămâna, icre, vinete la fel, ținute o săptămână, în ultima zi fiind ACRE, stricate, am anunțat personalul și tot ce au făcut a fost sa le ia de pe masa și sa le ducă în bucătărie. -Ouale nu erau proaspete. La micul dejun mai erau și 2 sticle de suc, sana câteodată și lapte. -despre prânz sau cina, dacă se termina mâncarea din tava, indiferent ca mai veneau oameni sa servească masa, tăvile tot goale rămâneau. Pe premiza primul venit, primul servit. Ultimul venit, rămas nemâncat. Cam acesta era sistemul de servire. Prăjituri.. Dacă se pot numi astfel, niște fursecuri cu care îți puteai sparge capul, aceleași puse într un bol o săptămână întreaga și probabil au rămas aceleași și după ce am plecat noi. -fructe.. Portocala tocate, băgate în frigider și repuse pe o tava în fiecare zi. Mere.. Vai mama lor. Sa plătești pentru asa ceva, nu se merita. Au distrus tot ce înseamnă frumusețea zonei. Peisajul de vis, aerul curat, dar din păcate oamenii strica locul. Programul la sauna era și aici cu porția, fiind necesar sa solicitam personalului sa pornească saunele. Condiții de România. Bătaie de joc. Nu dau nici o stea.

Clean: 7, Confort: 7, Location: 9, Services: 1, Staff: 5, Food: 1, Price: 4

9.3/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Servicii foarte bune

Clean: 10, Confort: 10, Location: 7, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 9

9.9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

A fosttt Superrrr cum de altfel ma și asteptam... Noutatea a fost cei patru ospătari din Sry Lanka.. Foarte amabili, seviabili și atenți cu toți turiști din hotel.. Buna ideea de a o coopta în program.. Noua amenajare la superlativ.. La masaj domnul Nicu știe foarte bine ce face și face.. Toată stima pt dansul.. De fapt tot personalul este de nota zece... As fi venit mai des dar sunteți foarteeee departe.. Oricum vin și la anul.. Va pupppp și va mulțumesc frumos pentru tot...

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

Review about Baile Herculane
În oraș trebuie să se facă investiții.. E păcat de o aaa zona turistica.. În schimb banca BCR este prafff.. Vorbesc despre personal și condițiile pe care le pun și anume.. Ca sa schimb 50 de lei îmi trebuia buletinul.. Asa ca a trebuit sa alerg prin statiune sa schimb... 0 bancnotă de 10 lei nu au vrut sa o schimbe fiind un pic deteriorata.. Nu la serie...


8.9/10
Complexul Sara s Sons, Baile Herculane

curatenia buna mincarea buna tratament bun cazare buna

PARCARE NEAMENAJATA NESECURIZATA REZOLVATI PROBLEMA ASTA

Clean: 8, Confort: 10, Location: 8, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

Review about Baile Herculane
FOARTE AGLOMERAT FOARTE INGHESUIT PUTINE TROTUARE NICI UN MARKET NICI UN PECO


5.7/10
Domogled, Baile Herculane

Poziționarea hotelului

Prosoapele si lenjeria nu au fost schimbate timp de 4 zile ( cât am avut sejurul); deasemenea gunoiul nu a fost ridicat; nici macar cu aspiratorul nu a fost dat. Mancarea: (pensiune completa) aceleași tipuri de mâncare la barul din holul hotelului închidea la ora 20:00.

Clean: 5, Confort: 5, Location: 9, Services: 5, Staff: 5, Food: 4, Price: 7

Review about Baile Herculane
Strict pt relaxare!


9.3/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Ok

Clean: 7, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

9/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Raportul calitat pret este foarte bun.Servicii ireprosabile.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 8, Services: 10, Staff: 9, Food: 8, Price: 10

Review about Baile Herculane
Baile Herculane este o statiune pe care eu o prefer,nu doar pentru caeste aproape de mine dar este o zona de munte deosebit de frumoasa.


9.6/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

A fost super

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 7, Price: 10

Review about Baile Herculane
Îmi place orașu la nebunie


8.4/10
Golden Spirit, Baile Herculane

Locație frumoasă, modernă, cameră confortabilă, balcon spațios cu leagăn, recepția hotelului pitorească, liftul foarte modern, restaurantul cu interior foarte frumos, personal foarte amabil și politicos, atent cu clenții, încearcă să resolve problemele apărute (au înlocuit becul ars de la veioză, au anunțat defecțiunea de la colacul toaletei)

Personal insuficient pentru curățenie. gunoiul de la baie s-a ridicat începând din a treia zi de cazare, după ce am întrebat noi, toaleta nu a fost sigilată, să se vadă că a fost dezinfectată, colacul de la toaletă defect, cu toată implicarea personalului nu a putut fi reparat în cele 6 zile cât am fost cazați acolo. De asemenea, deși, la întrebările noastre ni s-a spus că se schimbă prosoapele la 2-3 zile, acestea nu au fost schimbate niciodată și nici lenjeria. Nu s-a făcut niciodată curățenie în cameră (doar s-a ridicat gunoiul de la baie, începând cu a treia zi). Cu toată locația superbă a restaurantului, o bilă neagră pentru faptul că la micul dejun s-au servit felii de pâine, uscate, rămase de seara, de la un botez.

Clean: 7, Confort: 9, Location: 10, Services: 7, Staff: 9, Food: 8, Price: 9

Review about Baile Herculane
Priveliștea foarte frumoasă către munte, sunt zone pitorești, cu multe zone îngrijite (vezi parcul, zona din preajma hotelului Golden Spirit, a hotelului Cerna sau Versay), oraș cu istorie foarte veche și bogată, dar din păcate și cu zone dezolante, cu obiective istorice de mare însemnătate în paragină ( Hergheliile Imperiale, Băile Imperiale, Băile Apollo etc.). La multe dintre clădiri s-au început ample lucrări de reabilitare, dar din păcate, probabil din lipsa fondurilor, au fost sistate. M-aș bucura dacă peste ani, când voi reveni cu siguranță, stațiunea ar reveni la grandoarea de odinioară.


9.3/10
Hotel Holiday Maria, Baile Herculane

Cazare si locație de nota 10, personal amabil.

Restaurantul lasa de dorit. Preturi mari mâncare reincalzita, gata preparat. Recomand terasele de peste strada. Mănânci la fel la jumătate de preț.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 7, Price: 8

Review about Baile Herculane
Stațiunea este neîngrijită.


5.9/10
Domogled, Baile Herculane

Aerul curat

Camera de hotel avea chiuveta sparta ,miros neplacut dupa vasul wc,am astupat noi gaura de la burlanul wc-ului ,dusul defect ,nu se suspenda de nimic ,a trebuit sa ne spalam cu o mana deoarece cu cealalta mana suspendam dusul,apa se scurgea pe langa bazinul wc, In concluzie ,baia era de cosmar,salteaua patului avea arcurile tari ,adica salteaua era f uzata ,am acoperit cu 2 paturi arcurile ca sa putem dormi,camera 622 este aceasta,nu mai venim la Domogled!mancarea de la cantina( bufet suedez) foarte proasta ,nu aveai ce sa alegi ,fara gust si facuta mai prost ca in armata,bucatarii aia or fi avut diploma sa profeseze? Intreb asta deoarece eu sunt bucatar/ ospatar de profesie si imi dau seama de ce vorbesc!

Clean: 5, Confort: 5, Location: 8, Services: 5, Staff: 7, Food: 4, Price: 7

Review about Baile Herculane
Statiune curata,dar cu multe cladiri in paragina,vechi cata pt.demolare,nu ai ce vizita!Bazinele cu apa termala sunt murdare( cele din zona hotelului Roman,ca numai acolo te puteai duce ,in alta parte mai aproape de cazare nu era nici o baie termala)!


9.9/10
Pensiunea Casa Maria, Baile Herculane

Totul este OK

temperatura apei din piscina mult prea ridicata

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

7.3/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Da. Curatenia camerei si a băii

Mai mult respect pentru proprii angajati. In prima zi a sosirii era o angajată care spala pe jos cu o perie, fara manusi menajere, gresia din hol (mai exact la nivel -2,un gest de umilință și bataie de joc, pentru secolul XXI. Mai mult respect din partea personalului medical față de pacienți .

Clean: 8, Confort: 8, Location: 10, Services: 6, Staff: 5, Food: 7, Price: 7

Review about Baile Herculane
Foarte frumoasă statiunea


9.1/10
Galaxy Hotel, Timisoara

hotelul ,cat si personalul,merita 4 stele. Foarte placut impresionat de atitudinea doamnelor de la receptie,cat si a membrilor din staff. Felicitari !

nu e cazul.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 6, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 8

Review about Timisoara
Pentru o prima vizita,este un oras super frumos!!


7.9/10
Domogled, Baile Herculane

da

Clean: 8, Confort: 7, Location: 9, Services: 8, Staff: 8, Food: 7, Price: 8

8.9/10
Hotel Dacia, Baile Herculane

A fost bine la hotel.Mincarea peste asteptari avind in vedere meniul fix.Felicitari ptr. profesoara de la kineto.

Parcarea hotelului lasata la intimplare.

Clean: 9, Confort: 7, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 10, Price: 9

Review about Baile Herculane
Primaria nu are preocupari in a rezolva lucruri elementare cu cheltuieli mici.


8.6/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

ii ok asa

.....!

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 8, Staff: 7, Food: 9, Price: 8

Review about Baile Herculane
afacere necurata si totul se degradeaza,trist!....


9.1/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Cu exceptia bateriei de la cada care era ruginita si apa de la cada nu avea presiune ,totul a fost ok...Am stat la etajul 10 si recomand...privelistea este de milioane,curatenie zilnica,mancare foarte buna la pensiune completa

Bateria de la cada ruginita si avea si lipsa componente

Clean: 7, Confort: 7, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Baile Herculane
Orasul e in paragina...pacat,mizerie multa...dar ca statiune merita vazut imprejurimile, parcul Domogled ...


9.9/10
Savoy Timisoara, Timisoara

F.bine

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 10

5.6/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Hotel cu o asezare turistica foarte frumoasa. Cu indulgenta i-as da nota 6,

Hotel lipsit de interes in a face un turism de buna calitate, dezinteres total - totul pentru a pacali si a atrage turisti intr-un loc de pacaleli birocratice. S-a promis acces la piscina, oare care piscina??? cand acolo era un simplu bazin cu apa sulfuroasa in care nu se putea sta mai mult de 10 min. Este rusinos ca ceea ce am mostenit din vechiul regim nu este intretinut si nu se vrea sa se investeasca in turismul Romanesc. Minciuna si afacerile necurate ale unora....ne face sa cheltuim si sa aducem profit Bulgarilor,Grecilo, Turcilor.....Rusine!!!!!! Sa stai intr-un hotel ca intr-un camin de batrani ( instalatii vechi, mucegai pe pereti etc...)Sunt foarte multe de spus un Management defectuosssss....

Clean: 5, Confort: 5, Location: 8, Services: 4, Staff: 6, Food: 6, Price: 5

Review about Baile Herculane
Statiunea este frumoasa, ai ce sa vizitezi dar, trebuiesc aduse multe investitii si in folosul cetateanului simplu - Roman, nu in folosul celor care au firme ascunse pentru asi insusi un profit din furt calificat.....


8/10
Domogled, Baile Herculane

Numele statiuni BAILE HERCULANE o statiune cu nume mare cautata in de foarte multi turisti

O statiune superba pe timpurile trecute dar lasata in paragina de conducatorii de dupa entorsa din 1989. Cand se mai termina cu renovarea cladirilor care sunt monumente istorice? De ce nu functioneaza fostul strand HERCULES?

Clean: 9, Confort: 7, Location: 8, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 8

Review about Baile Herculane
Nota 0 pentru conducatori: Guvernele de dupa 1989, ministri turismului de dupa 1989, ministri culturi , presedinti de consilii judetene, primari orasului,...etc.


9/10
Grand Hotel Minerva Resort Spa, Baile Herculane

Frumusețea peisajului

Infrastructura, clădiri cu un istoric aparte lăsate in paragina!

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 8

8.9/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Hotelul foarte curat, personal amabil

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 8, Price: 9

Review about Baile Herculane
Infrastructura lasă de dorit


10/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Curățenie, mic dejun si cina tip bufet suedez f diversificat si gustos, personal medical amabil

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Baile Herculane
Stațiune istorică, curata, dar cu clădiri istorice in stare avansată de degradare


8.7/10
Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Totul a fost excelent!

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 10, Price: 8

9.9/10
Afrodita Resort and Spa, Baile Herculane

Amplasare foarte buna

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

9.9/10
Grand Hotel Minerva Resort Spa, Baile Herculane

Foarte curata camera, salteaua excepțională, mâncarea variata și foarte bună. Personal amabil. Vederea superba din camera.

Nu exista

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

7.3/10
Domogled, Baile Herculane

In general a fost bine, mancarea gustoasa si suficienta, piscina.

Lipsa AC (au fost 37 grade C), in tot hotelul, la restauran unde exista nu erea folosit cu toate ca erea foarte, foarte cald! Baia destul de degradata.

Clean: 7, Confort: 6, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 8, Price: 7

8.1/10
Circuit Tara Banatului 4 Zile Autocar 2020 Timisoara, Timisoara

Pozitiva. Cu observatia: timpul scurt nu a permis atingerea si vizitarea obiectivelor excursiei pe deplin satisfacatoare. Propun calcularea mai profund a necesitatilor de timp. In principiu sa se faca excursia de 6 zile (sa zicem!) si sa poata sta o zi in plus acolo (in orasul) unde se ajunge seara si de unde a doua zi ar trebui sa se plece la alt punct de pe traseu(in modul de lucru actual). O mai atenta inlantuire a activitatilor deplasarii. Toate bune!

Clean: 8, Confort: 8, Location: 8, Services: 8, Staff: 8, Food: 9, Price: 8

5.6/10
Hotel Diana, Baile Herculane

Procedurile și doctorul ok.

Mâncare acceptabilă dar scumpă. Fără halate în cameră. Blocare în lift.

Clean: 7, Confort: 5, Location: 5, Services: 5, Staff: 7, Food: 5, Price: 5

9.3/10
Domogled, Baile Herculane

operatorul de cablu nu are canalele de sport care sa transmita fotbalul intern.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 9, Price: 9