from 610 reviews likes Valea OltuluiOffers Valea Oltului




8.7/10
Complex Balnear Cozia, Calimanesti Caciulata

Pacurar Laura, couple, 01/03/2016
DIRECT BOOKING traveler

Confort,mincarea,piscinele,amabilitatea personslului

Unul din lifturile hotelului mai mereu defect,la masaj daca aveai "pile"era ok,daca nu,fie nu mai erau locuri,fie erai programat la o ora destul de tirzie.

Clean: 8, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 8

8.9/10
Hotel Central, Calimanesti Caciulata

mariana serban, couple, 01/02/2016

Camere la mansarda cu acelas pret ca celelalte ,dar calduroase si curate .Piscina curata si personal atent .Meniu atent selectionat si cu variante pentru toate gusturile .Personal cumulta amabilitate dar putina experienta.AM PETRECUT UNREVELON FRUMOS --DAR SE PUTEA SI MAI BINE

2 ore am stat la receptie ( poate di cauza znumarului mare de turisti )Mincare buna dar putin personal pentru servire.Televizoare prea mici iar cei cu dificultate de vedere nu prea au cum sa vizioneze PROGRASMELE relaxindu-se( un pont ar fi sa le anplaseze fixe pe perete )

Clean: 9, Confort: 8, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

Review about Calimanesti Caciulata
Oras frumos dar invechit parca UITAT de autoritatile locale


9.7/10
Complex Balnear Cozia, Calimanesti Caciulata

VIRGINIA, family with children, 12/28/2015
DIRECT BOOKING traveler

Foarte frumos

Galagie pe palier pana noaptea tarziu.

Clean: 10, Confort: 8, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Calimanesti Caciulata
Mai sunt multe de facut dar in mare pt. sarbatori a fost pregatita Statiune.


7.4/10
Complex Balnear Cozia, Calimanesti Caciulata

telearca amalia, couple, 12/03/2015
DIRECT BOOKING traveler

aqua parc este minunat

mancare in cantitati minuscule

Clean: 9, Confort: 7, Location: 10, Services: 7, Staff: 7, Food: 5, Price: 7

Review about Calimanesti Caciulata
intr-o permanenta transformare


8.6/10
Complex Balnear Cozia, Calimanesti Caciulata

dogaru, couple, 11/07/2015
DIRECT BOOKING traveler

o destinatie super pentru odihna si refacere

lipsa apei termale din bazine(macar unul ) nu toata lumea vrea apa de agrement .Foarte multi au spus ca nu vor reveni , si eu la fel. Vor ramane cu Aqua Magic... cu apa de agrement ca toate piscinile de la hoteluri.

Clean: 9, Confort: 8, Location: 9, Services: 8, Staff: 8, Food: 9, Price: 9

7.9/10
Complex Balnear Cozia, Calimanesti Caciulata

Adriana, lonely traveler, 11/07/2015
DIRECT BOOKING traveler

Amplasament bun( langa Aqua park)

Nu era specificat nicaieri ca piscina hotelului nu este functionala.

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 8, Price: 8

Review about Calimanesti Caciulata
Mai sunt multe de facut in statiune.


9.1/10
Hotel Suprem, Baile Olanesti

marius visan, family with children, 05/07/2015

Amplasare super, mancare super

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 8, Food: 10, Price: 9

10/10
Hotel Alice, Baile Olanesti

tipsiedaniel, family with children, 08/18/2014

un hotel super, cazare, masa, ireprosabil.Personal de calitate si patronii sunt oameni cum rar intailnesti.Am fost de 2 ori in ultimii ani si voi reveni cu drag cu toata familia....

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

7/10
Vilele Liliacul si Trandafirul, Calimanesti Caciulata

anghel enache, family with children, 01/03/2013
DIRECT BOOKING traveler

czare buna , dar nu are piscina mancare putina si proasta ei inteleg reducerea ptr copil jumatate portie din orice ori asta nu mai este reducere in rest personalul se straduieste dar managementul este comunist mai ales la mizeriile considerate sali de tratament sau picine la care esti trimis

Clean: 7, Confort: 7, Location: 7, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

10/10
Hotel Tisa, Baile Olanesti

luiza buzatu, group of friends, 12/23/2011

I moved to America many years ago, but every time I come back to visit my family we all go to Hotel Tisa in Olanesti. It is an awesome hotel, the staff is great and the amenities are fantastic! I always feel like home when I am there. All the renovations that they’ve made can be comparable to the ones that we have in America. Everyone in my family (including myself) goes there for the mineral water that cures so many diseases. It’s really nice to have hotels like that in Romania! I would recommend to go there if you want a nice, relaxing vacation! Thank you Hotel Tisa!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10