Ghid de vacanta in Sithonia

11.11.2016 Grecia

Descopera cele mai frumoase statiuni din Sithonia, obiective turistice si plaje fermecatoare: • Statiunile Nikkiti, Ormos Panagias, Vourvourou, Kalamitsi, Neos Marmaras si celebrul Porto Carras • Plajele Porto Carras, renumita Paradise Beach, Agios Ioannis, Toroni, Orange Beach • Excursii optionale la muntele Athos, Meteora, Salonic, Laguna Albastra si la cascadele impresionante din Edessa

Top plaje si obiective turistice din Creta - Recomandari turistice pentru Creta

31.10.2016 Grecia

Viziteaza ramasitele civilizatiilor vechi, exploreaza plajele si golfurile fascinante si inoata in apele turcoaz ale Mediteranei! Gasesti aici informatii despre: • Palatul Knossos • Canionul Samaria • Orasul Chania • Agios Nikolaos • Hersonissos • Plaja Elafonissi • Plaja Bali • Excursiile optionale in Santorini, insulele Spinalonga, Marea Libiei, Insula de Aur Chrissi si multe altele

Top plaje si obiective turistice din Corfu - Recomandari turistice pentru Corfu

24.10.2016 Grecia

Orașul Corfu te încanta cu obiectivele sale turistice, monumentele din timpurile medievale, printe care Cetatea Veche, noua cetate, Liston, Fortul Vechi si Biserica Sfantul Spiridon, protectorul insulei. Iti recomandam plajele Agia Varvara, Glyfada, Paleokastritsa, Agios Georgios si excursiile optionale la pesterile Paxi si Antipaxi, grotele Nausicai si Albania.

Top plaje si obiective turistice din Zakynthos - Recomandari turistice pentru Zakynthos

21.10.2016 Grecia

Descopera 5 dintre cele mai fascinante şi memorabile locuri din insulă, pe care nu trebuie să le ratezi. Alege, din lista plajelor recomandate, pe cea care ţi se potriveşte!

Top plaje si obiective turistice din Thassos - Recomandari turistice pentru Thassos

20.10.2016 Grecia

Explorează satele şi plajele Insulei de Smarald şi descoperă locurile unice care fac din acest loc o excelentă alegere pentru vacanţa ta!

Merită o vacanță în Antalya? Cu siguranță DA!

14.03.2016 Turcia

Merită o vacanță în Antalya? Cu siguranță DA! Sau de ce să mergi în vacanță în Antalya.

Topul celor mai frumoase plaje din Grecia

09.03.2016 Grecia

Daca esti in cautarea unei adevarate oaze de liniste si a unui peisaj mirific, poti sa iti petreci vacanta in una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, unde plajele sunt de multe ori foarte cautate. Plajele din Grecia sunt remarcate datorita spectaculozitatii si frumusetii peisajelor pe care le ofera. Plajele din Grecia sunt considerate drept unele dintre cele mai frumoase si apreciate plaje din intreaga lume.

5 MOTIVE PENTRU CARE VREI SĂ-ȚI PETRECI VACANȚA LA NISIPURILE DE AUR

02.03.2016 Bulgaria

Când îți plănuiești o vacanță la mare trebuie să ții cont de multe lucruri: cum ajungi acolo? cât costă biletul de avion sau autocar, dacă mergi cu mașina personală trebuie să-i verifici uleiul, placuțele de frână, lichidul de parbriz... care e cea mai rapidă rută? câte bagaje să-ți iei? etc. Însă noi credem că cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este locul în care mergi și cât de costisitor e, pentru că este locul în care îți vei petrece perioada de relaxare. Noi îți propunem litoralul din Bulgaria, de aceea am scris 5 motive pentru care vrei să-ți petreci vacanța la Nisipurile de Aur.

Antalya – Perla rivierii turcesti

18.02.2015 Turcia

Situată la capătul unui golf dominat de munți, stațiunea Antalya, cu amplele sale bulevarde străjuite impetuos de palmieri și cu al său cartier istoric Kaleici, principalul oraș al coastei vă va seduce prin frumusețea plajelor sale, parcurilor, diversitatea magazinelor și activităților culturale.

Kusadasi

18.02.2015 Turcia

Kusadasi este una dintre cele mai celebre stațiuni estivale turcești, situându-se la malul Mării Egee. Este reprezentată de un oraș vechi, cu numeroase vestigii arheologice, dar servește și drept popas spre vizitarea locurilor arhitecturale din jur, precum Efesul,care dispune la rândul său de numeroase monumente istorice. Kusadasi este un oraș care a cunoscut un proces de modernizare recent, din care face încă parte, ceea ce încântă turiștii încă de la poposirea în stațiune.