din 5 impresii au apreciat MaramuresOferte Maramures


6.3/10
Hotel Paltinis, Borsa

Hotel in care se ingheata de frig, am fost cazati pe 23 mai 2017. Angajati pusi pe inselatorie, calculati not, altfel veti fi inselati. Am mancat la micul dejun margarina Unirea in loc de unt ( nu cred ca ati mai intalnit asa ceva). Am fost cu un grup de 46 de elevi si cu greu ne-au acordat o gratuitate, desi la telefon au promis trei. Se afla cam la un km de strada principala si trebuie sa mergeti pe jos aceasta distanta pentru ca autocarul nu poate intra. Nu au pilote si este foarte frig. Atentie, dupa cazarea grupului persoana de contact nu mai raspunde la telefon sau sms, deci nu aveti cui cere socoteala. Acelasi patron are si hotelul Cerbu.

Curatenie: 6, Confort: 3, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

3/10
Pensiunea Kristal, Sacel

Am stat 3 zile si am regretat enorm. Personalul (2) cu atitudine agresiva, mancarea oribila (nu sunt nici autorizati), conditiile zero (TV mic de tot cu antena de camera!!!), mizerie. NU recomand.

Curatenie: 1, Confort: 2, Amplasare: 7, Servicii: 2, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 7

9.3/10
Hotel Craiasca, Ocna Sugatag

POZITIVA

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9.7/10
Pensiunea Ana, Cavnic

Eu si prietenul meu am petrecut o singura noapte in aceasta pensiune insa pot spune ca am ramas impresionati, in primul rand de mancarea gatita de gazda noastra extrem de atenta si draguta. Pe langa faptul ca a fost mereu mai multa decat am fi putut manca, am putut spune ca am avut parte de mancare traditionala cu adevarat gunostoasa. Este o pesiune aranjata cu mult bun gust, curata, avand si o gradina plina de flori unde poti lua masa in zilele insorite. Vom reveni cu siguranta cu mult drag la Pensiunea Ana.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8/10
Hotel Paltinis, Borsa

Am fost cazat la acest hotel saptamana trecuta , si pot spune ca m-am simtit bine . Hotelul nu era aglomerat, liniste multa, mancarea foarte buna(pastravii sunt luati direct din pastravaria hotelului), personalul dragut, discret,serviabil. Puncte negative despre acesta locatie , ar fi in primul rand indicatoarele mici si neobservabile cum sa ajungi la acest hotel, si faptul ca personalul de aici nu isi promoveaza aceasta zona deosebit de frumoasa . Marketingul de aici lipseste , si daca cei de aici si-ar schimba putin optica ( depinde de seful de acolo ) cu siguranta altfel s-ar vedea acesta zona si bineinteles hotelul. Am fost cu mocanita pe valea Vaserului , superb , peisaje de o frumusete coplesitoare, recomand tuturor! Am urcat la Cascada Cailor pe jos ( nu cu telescaunul, doar am fost la munte si trebuie sa facem miscare) si spre norocul nostru am intalnit 2 localnici veniti la cautat de ciuperci , care au fost niste ghizi deosebiti, explicand tot drumul fiecare colt de munte , cum se numeste , ce s-a intaplat in trecut, cariere de marmura inchise , mine inchise etc. ce mai, informatii direct de la sursa.Concluzionand , zona este deosebit de frumoasa, dar cei de aici nu stiu sa-si promoveze valorile. Poate ii ajuta cineva, poate...........!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8