din 6 impresii au apreciat Orasul Varna, VarnaOferte Orasul Varna
8.9/10
Hotel Divesta, Orasul Varna

Receptioneri sociabili, cunoscatori de limba engleza. AC functiona perfect in camera. Baia era mai mare decat ma asteptam si, bineinteles, IMPECABILA. Paturi impreunate mari si comfortabile, am dormit mai bine ca acasa. Wi-Fi decent, cu range extendere pe fiecare etaj (cel de la 5 nu prea merge, daca mai trece cineva p-acolo si vede asta... atrageti atentia asupra acestui lucru).

Doar despre micul dejun am ceva "reclamatii". Doar atat spun: evitati laptele, cerealele si painea. Laptele n-are gust, cerealele zici ca au stat intr-un recipient fara capac zile in sir, iar painea cred ca avea mai mult de 2 zile... In rest, toate celelalte alimente de la micul dejun erau jos palaria. Nu va speriati de omleta lor "nefacuta" - asa o mananca bulgarii, si zau ca nu e rea. Nu veti face nimic la stomac sau stiu eu ce (vad ca asta e frica multora vizavi de omleta respectiva).

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 5, Pret: 7

Impresie despre Orasul Varna
Daca vreti sa beti apa, recomand apa de la robinet. Zau. Beti din aia, si apoi beti orice apa puteti cumpara de la Billa. Apa de la robinet e mai buna :) si mai sanatoasa. Google it. Daca vreti sa mancati ieftin si BUN, recomand La Pastaria si Godzila. Sunt foarte aproape de hotel.


8/10
Orasul Varna


10/10
Hotel Aqua, Orasul Varna

O vacanta de revelion fffff frumoasa si asta si datorita acestui hotel la care mergem de multi ani. Aqua Hotel asteapta-ne si anul viitor. Venim!

Nu este cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Orasul Varna
Varna- un oras cald cu lume vesela, civilizata si generoasa. Ne place Varna la nebunie....


9.1/10
Hotel Divesta, Orasul Varna

Foarte bine pozitionat, acces usor catre centrul orasului.Personalul hotelului super ok. Comunicativi,prietenosi. Mic dejun bogat, masa de seara diversificata.

Lipsa parcare

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Orasul Varna
Curat, Parcul Central este superb.


10/10
Hotel Dallas Residence, Orasul Varna

Excelent

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.6/10
Hotel Aqua, Orasul Varna

Sejurul a fost placut, personalul deosebit de politicos,curatenie impecabila iar preparatele gastronomice foarte gustoase si indestulatoare.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9