Oferte cazare Laamu Atoll, Maldive Maldive vara 2022
(5 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Reveries Diving Village, Laamu Atoll

Reveries Diving Village  

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (17.06 - 16.06.2023)
 • Fara transport
Nazaki Residences, Laamu Atoll

Nazaki Residences

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (17.06 - 16.06.2023)
 • Fara transport
Rahaa Resort, Laamu Atoll

Rahaa Resort  

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (15.06 - 14.06.2023)
 • Fara transport
Pallazo Laamu Hotel, Laamu Atoll

Pallazo Laamu Hotel

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

  • Avion (26.06 - 25.06.2023)
  • Fara transport
  Mo Hotel, Laamu Atoll

  Mo Hotel

  Laamu Atoll, Maldive, Maldive

   • Avion (17.06 - 16.06.2023)
   • Fara transport

   Oferte Laamu Atoll

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Laamu Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Laamu Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Laamu Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Laamu Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Laamu Atoll, Early Booking Laamu Atoll, Last Minute Laamu Atoll, Programe si Oferte Speciale Laamu Atoll.

   Laamu Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Laamu Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Laamu Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din Laamu Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Laamu Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Laamu Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Laamu Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Laamu Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Laamu Atoll, Maldive, Maldive vara 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Laamu Atoll

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Laamu Atoll?

   Reveries Diving Village, Nazaki Residences, Rahaa Resort, Mo Hotel, Pallazo Laamu Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Laamu Atoll

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Laamu Atoll?

   Reveries Diving Village, Rahaa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Laamu Atoll.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Laamu Atoll?

   Reveries Diving Village, Rahaa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Laamu Atoll.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Laamu Atoll?

   Reveries Diving Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Laamu Atoll.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Laamu Atoll?

   Rahaa Resort sunt hoteluri din Laamu Atoll ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Laamu Atoll?

   Rahaa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Laamu Atoll.