Autocar cu plecare din Giurgiu Luna De Miere 2022
Filtre: Categorie: Luna de miere×Transport: autocar× (3 oferte, 452.2EUR - 452.2EUR)
Olympus Pantheon, Pieria

Olympus Pantheon  

Pieria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (02.06 - 25.09.2022)
  • Fara transport
Evilion Stilvi - Sea And Sun Hotels, Nei Pori

Evilion Stilvi - Sea And Sun Hotels    

   Scor 9.5 din 3 comentarii

Nei Pori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (13.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.05.2022

Hotel Mediterranean Olympus, Pieria Litochoro

Hotel Mediterranean Olympus

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Pieria Litochoro, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (30.06 - 30.09.2022)
  • Fara transport

Luna de miere

Direct Booking va propune destinatii turistice perfecte pentru petrecerea primei vacante romantice in doi. Pachetele si sejururile pentru luna de miere ofera cazare si servicii de masa in hoteluri, vile si pensiuni atat din Romania cat si in tari din Europa, Asia sau America. Ofertele turistice sunt special configurate pentru cele ma diverse gusturi si preferinte, orientate spre diverse bugete si au incluse toate tipurile de servicii turistice, inclusiv transportul cu autocarul sau avion charter sau de linie, pentru ca Luna de Miere sa fie prima vacanta de neuitat. Puteti rezerva online un sejur de cateva zile intr-o destinatie turistica pe care vreti s-o descoperiti impreuna, sa va rasfatati pe o plaja exotica sau sa va pierdeti intr-un oras aglomerat dar in acelasi timp romantic cum ar fi Parisul, Praga sau Viena. Si pentru ca vacanta in luna de miere reprezinta si primul buget impreuna, puteti rezerva o vacanta la tarife speciale prin ofertele early booking (inscrieri timpurii) sau cele de last minute indiferent daca ati ales o destinatie din Romania sau din afara ei.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Giurgiu reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Luna De Miere. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Luna De Miere care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul pentru Luna De Miere constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Luna De Miere, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Luna De Miere cu transport autocar cu plecare din Giurgiu pentru Grecia, Turcia - Alege din 57 oferte cu discount pana la 30% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din ?

Alexandros Palace Hotel Suites, Hotel Otium Sealight Beach Resort, Hotel Ilio Mare, Hotel Omer Holiday Resort, Hotel Pine Bay Holiday Resort sunt cele mai populare hoteluri din

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din ?

Alexandros Palace Hotel Suites, Hotel Otium Sealight Beach Resort, Hotel Ilio Mare, Hotel Omer Holiday Resort, Hotel Pine Bay Holiday Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din .

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din ?

Hotel Ilio Mare, Hotel Omer Holiday Resort, Hotel Ammoa Luxury Spa Resort, Evilion Stilvi - Sea And Sun Hotels, Radisson Resort Plaza Skiathos sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din .

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din ?

Hotel Otium Sealight Beach Resort, Hotel Ilio Mare, Hotel Omer Holiday Resort, Hotel Pine Bay Holiday Resort, Hotel Xanadu Island sunt cele mai apreciate hoteluri din cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din .

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din ?

Alexandros Palace Hotel Suites, Hotel Otium Sealight Beach Resort, Hotel Ilio Mare, Hotel Omer Holiday Resort, Hotel Pine Bay Holiday Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din .

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din ?

Alexandros Palace Hotel Suites, Hotel Otium Sealight Beach Resort, Hotel Pine Bay Holiday Resort, Hotel Korumar Ephesus Resort Spa, Hotel Xanadu Island sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din .