from 3206 reviews likes Mamaia, Romanian SeasideOffers Mamaia
10/10
Complex Mediteranean ex. Mercur-Minerva , Mamaia

NELUTU VADAN, couple, 09/16/2021
DIRECT BOOKING traveler

EXCELENT

NU ESTE CAZUL

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

8.1/10
Hotel Victoria, Mamaia

Mihalcea Cristina, couple, 09/16/2021
DIRECT BOOKING traveler

avind in vedere pozitia hotelului impresia nu poate fi decit super pozitiva

poate ar trebui regindit sistemul de servire pentru mic dejun-poate ar trebui portii fixe cu cel mult 4-5 feluri de mincare si schimbate zilnic. Actualul sistem ofera o monotonie intr -o saptaina chiar daca sunt foarte multe optiuni. Si inca un aspect deloc de neglijat zic eu. La portiile fixe sunt pierderi foarte foarte mici. Actualul sistem este extrem de pagubos. La o portie fixa s-ar putea servi, spre exemplu, doua feliute de muschi file, lucru care acum este absolut imposibil sau poate fiecare portie sa aiba o fructa para, mar, pruna. In actualul sistem fructele sunt pe apucate. Parerea mea personala este ca ar fi bine sa se regindeasca sistemul de servire pentru micul dejun intr-un mod benefic pentru toata lumea.

Clean: 8, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 7

Review about Mamaia
mizerie-mizerie-mizerie nu sunt cosuri de gunoi pe plaja iar acolo unde sunt dau pe dinafara, deseurile usoare sunt purtate de vint.


4.7/10
Hotel Aurora, Mamaia

Claudiu Cocrea , group of friends, 09/16/2021
DIRECT BOOKING traveler

Amplasat central langa plaja cu piscina mare de adulti si mica de copii.

Am fost 2 familii si dupa checkin am constatat ca sunt 2 tipuri de camere renovate si standard ( diferența fiind chiar mare) profitAnd de faptul ca hotelul nu era aglomerat (11 septembrie) am coborAt la recepție sa ii rugam sa ne dea o cameră renovata si daca este nevoie sa platim o diferența, desi initial fata de la recepție parea ca ar fi dorit sa ne ajute colega ei a intervenit si pe un ton ridicat a început sa ne spuna ca daca ne da noua dupa asta toți vor dori camere renovate si nu ne poate ajuta fiindcă nu mai au camere renovate am insistat stiind ca mai sunt camere libere (am văzut cand faceau curățenie chiar in camera de lAngă) si într-un final sefa lor o tipa bruneta a hotărAt sa ne dea o cameră renovata.( nu a fost chiar plăcut cum am început concediul) . Micul dejun este pazit de 2 doamne care stau la intrare si trebuie sa le spui camera, plin de afise prin care esti informat ca daca îți rămAne mancare nu ai voie sa pleci cu ea nu am înțeles de ce este asa de pazita mAncarea fiindcă nu este stralucita. Daca optați pentru pranz si cina primiți vouchere si platiti in funcție de ce cumpărați ( o ciorba plus felul 2 plus garnitura si salata ajung cam 45 lei) Oricum mAncarea nu este strălucită totsi este la inpinge tava si te bucuri daca o prinzi călduță. Concluzie hotel comunist personal comunist dar au turiști datorita voucherelor de vacantă, biletelor de tratament decontate de stat sau biletelor decontate la locul de munca de regulă tot instituții de stat.

Clean: 8, Confort: 6, Location: 8, Services: 3, Staff: 2, Food: 2, Price: 4

Review about Mamaia
Ok in Septembrie era chiar libera si vremea ok in jur de 26 grade.


7.3/10
Hotel Scandinavia, Mamaia

Roiu Diana, couple, 09/14/2021
DIRECT BOOKING traveler

Se facea curatenie zilnic in camera

Podeaua, parul si prosoapele erau murdare se sange

Clean: 6, Confort: 6, Location: 6, Services: 8, Staff: 7, Food: 8, Price: 10

9.1/10
Hotel Comandor, Mamaia

Simona zmadu, couple, 09/14/2021
DIRECT BOOKING traveler

Da

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

Review about Mamaia
Accepyabils


8.4/10
Hotel Bicaz Pirates Resort, Mamaia

Mirel Simion, family with children, 09/13/2021
DIRECT BOOKING traveler

Camere curate, curatenia se facea zilnic cu inlocuit prosoape si tot ce trebuie. Hotelul aproape de plaja, parcare privata, contra-cost.

Micul dejun slabut si acelasi in fiecare zi. Am mancat si la restaurant , mancarea buna , preturi ca la Mamaia, portiile cam mici. Sala de mic dejun era dotata cu niste scaune jerpelite.

Clean: 10, Confort: 9, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 6, Price: 8

Review about Mamaia
Plaja destul de mare , curata. Singurul minus ar fi nisipul care cel putin langa mal este plin de scoici si daca ai talpa mai fina deranjeaza. Se rezolva cu incaltaminte speciala.


9.4/10
Hotel Bicaz Pirates Resort, Mamaia

Diana , family with children, 09/13/2021
DIRECT BOOKING traveler

Vom reveni

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 7

Review about Mamaia
Un sejur excelent la acest resort


9.6/10
Hotel Dorna, Mamaia

Hunor G, family with children, 09/13/2021
DIRECT BOOKING traveler

Merg in Bulgaria de aproximativ 10 ani, dar am acordat o sansa acestui hotel si am fost placut surprins. Mancarea, desi nu extraordinar de diversificata, dar foarte gustoasa si intotdeauna am gasit ceva foarte bun. + Plaja privata cu bar pe plaja! + Un numar de locuri de parcare gratuite in fata hotelului OK.

-

Clean: 10, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 9, Price: 10

10/10
Hotel Apollo, Mamaia

Florentina, couple, 09/12/2021
DIRECT BOOKING traveler

Preț bun la cazare, rezervat din ianuarie, prin early Booking. Camera cu vedere la mare de la etajul 3, îți oferă liniste, umbra și un pic de mare văzută printre copaci. Mic dejun inclus, diversificat și de calitate. Pranz și cina, preț fix 39 lei, de asemenea bune. Balcon mare, cu pereți groși, care-ți oferă intimitate fizica și fonica. Parcare gratis, cu bariere. Drumul pana la plaja, între 5-10 minute.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Mamaia
Sa speram ca în începând cu anul următor se va rezolva cu pietrele, scoicile de pe plaja. Mie îmi place ideea cu lărgirea plajei.


6.4/10
Hotel Dorna, Mamaia

Maria Sandu , group of friends, 09/12/2021
DIRECT BOOKING traveler

Concediu ratat.

Am fost dezamăgită de modul în care hotel Dorna trata turiștii în mod discreționar. Am fost în prima serie la masă și am avut parte de un tratament execrabil mai ales la cina. Programul era pentru prima serie 7 - 7:40,iar seria a doua 7:45 - 9:00. La 7 te țineau la ușa restaurantului lejer pana la 7:10 ca să nu se aglomereze și la 7,40 te ridicau de la masa cu farfuriile în brate și te trimiteau la șezlong. Parca eram la cerșit. Alta era atitudinea pentru seria a doua,. Exact la 7:45 venea formația de muzica care le ura bun venit celor din seria a doua și pofta buna, avAnd grija sa atragă atenția celor din prima serie sa elibereze mesele. Deloc de neglijat este și faptul ca seria a doua stăteau la mese în timp ce noi încercăm să mAncăm că nu prea aveai timp, fără sa fie deranjați. Precizez ca am mai fost la Dorna și în anii 2009,2010 și 2014 cAnd masa se seara era deschisa la ora sase și se termina pe la 10. Deloc de neglijat este și atitudinea cameristei care în ultima zi de sejur la ora 9 dimineața mi a cerut să eliberez camera ca stau turiștii jos cu bagajele, deși eu trebuia sa ies din camera pana în 12.

Clean: 5, Confort: 7, Location: 10, Services: 6, Staff: 5, Food: 6, Price: 6

Review about Mamaia
Stațiunea este ok păcat ca au distrus plaja. Felicitări ca numai sunt corturi pe plaja și numai arata ca o satra.


5.3/10
Hotel Riviera, Mamaia

Gabriel Suciu, group of friends, 09/12/2021
DIRECT BOOKING traveler

Amplasare.

Curatenie zero.

Clean: 1, Confort: 5, Location: 8, Services: 2, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

4.3/10
Hotel Majestic, Mamaia

Croitoru Alina, family with children, 09/11/2021
DIRECT BOOKING traveler

Mancare ok, personal amabil.

-Cu ce sa incerp?! Aveam piese de mobilier in camera de nici nu mai aveai loc sa mergi de ele, parca se mutase ikea in camera de hotel, a trebuit sa stau sa le mut si invart sa pot merge - TV atat de mic de parca te uitai la un monktor de laptop :))) - daca nu te trezesti la 7:30 sa iti ocupi sezlong in stilu’ romanesc (pui prosop si stop al tau) nu pupi loc la piscina. - lenjeria de pat si prosoapele nu au fost schimbate deloc in 4 zile cat am stat. - locul de joaca din interiorul hotelului nu avea nici o jucarie pt copii, erau doar piese de la ceva ce odata fusesera jucarii intregi -

Clean: 5, Confort: 2, Location: 4, Services: 2, Staff: 8, Food: 8, Price: 1

Review about Mamaia
Plaja de 3 kn de zici ca esti in Sahara! Te uiti la mare si ai impresia ca traiesti un muraj…o fi acolo…nu o fi.. cine stie


8.3/10
Hotel Savoy, Mamaia

Patricia, family with children, 09/11/2021
DIRECT BOOKING traveler

Foarte atenti la cerintele noastre, ne-au sprijinit in tot ce i-am rugat.

Masca nu este purtata aproape de niciun client al Hotelului in spatiile comune (la coada la masa, pe holurile Hotelului).

Clean: 8, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 7, Price: 7

8.9/10
Hotel Phoenicia Royal, Mamaia

Dorin, group of friends, 09/11/2021
DIRECT BOOKING traveler

Totul la superlativ

Clean: 9, Confort: 8, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 9, Price: 7

5.7/10
Hotel Romantic, Mamaia

Nico, couple, 09/11/2021
DIRECT BOOKING traveler

Poziție foarte buna, pe malul lacului, curat la venire, camera mare, balcon dotat.

In cele șase zile cAt am stat , nu s-au ridicat gunoiul. A trebuit sa sunam la recepție sa vina cineva să îl ia, apoi a doua zi l-am dus noi, a treia zi ne-am cumpărat saci de gunoi, in final l-am lăsat în baie. Nu au fost schimbate prosoapele, lenjeria, nu au fost completate gelul de dus, nu am avut pahare in camera, scurgerea de la baie era înfundată și trebuia să speli foarte repede. Daca se umplea cădiță de la dus , apa inunda baia.

Clean: 7, Confort: 7, Location: 8, Services: 1, Staff: 3, Food: 7, Price: 7

9.1/10
Hotel Amiral, Mamaia

Elena, group of friends, 09/10/2021
DIRECT BOOKING traveler

Plusuri: - Camera spațioasă, curată cu privire spre mare. - Baie spațioasă, curată, cu prosoape schimbate și produse de igienă completate. - Personalul care asigură curățenia amabil. - Recepționera amabilă a asigurat o cazare foarte rapidă, chiar dacă sosirea a fost în jurul orei 14, îndeplinindu-ne dorința de a avea vedere spre mare. - Șezlongurile cu umbrelă asigurate gratuit pe plaja din fața hotelului. - Poziționarea hotelului lAngă plajă. - Existența unei multitudini de alternative pentru servirea mesei în imediata apropiere: terase, restaurante și autoserviri în imediata apropiere. - Existența în imediata apropiere a unor mini market-uri și farmacii pentru situații neprevăzute.

Minusuri: - Lipsa unor locuri suficiente de parcare, ceea ce ne-a făcut oarecum prizonieri ai zonei de cazare. Ar fi fost plăcut să putem să vizităm obiective și din alte localități ale județului. - Pentru micul dejun trebuia să fii destul de matinal. Mesele de pe terasă se ocupau repede, iar unele erau rezervate cu geci și pulovere în așteptarea turiștilor cu copii care coborau mai tArziu din camere, în detrimentul celor care erau matinali. - SAmbăta și duminica, mesele de pe terasa restaurantului erau debarasate mai greu (datorită personalului redus și afluxului mai mare de turiști). Deci dacă găseai masă neocupată, era nedebarasată. Totuși în restul zilelor a fost ok.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 7, Price: 9

Review about Mamaia
Dezamăgire toatală a fost cu plaja lărgită. Pentru adulți nu era o problemă mărirea distanței până la mare. Problema a fost ceea ce odată era nisip fin și acum au fost cioburi de scoici. Pe plajă nu puteai să te descalți. Adio plimbări pe malul mării cu valurile care să iți dezmierde picioarele. - Dacă intri în mare, faci un pas și intri în apă până la genunchi, iar în 10-15 metri ajungi la geamandură. Nici în apă nu scapi de cioburile de scoici. - Adio bălăceala celor mici în apă de 20 -30 centimetri, pe un nisip fin și o apă clară în care vedeai micile vietăți.


9.4/10
Hotel Dorna, Mamaia

Adriana, couple, 09/10/2021
DIRECT BOOKING traveler

Ok ,recomand, hotel aproape de plaja,conditii decente

Nu este cazul!

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 10

Review about Mamaia
Statiune neingrijita!


6.1/10
Hotel Perla, Mamaia

Marin , group of friends, 09/10/2021
DIRECT BOOKING traveler

vedere spre mare aproape de mare

personalul trebuie reeducat hotel neingrijit

Clean: 6, Confort: 6, Location: 7, Services: 8, Staff: 4, Food: 5, Price: 7

Review about Mamaia
Mamaia....nu mai e cum era o data


8.1/10
Complex Mediteranean ex. Mercur-Minerva , Mamaia

Barbă Eugen-Cristi, family with children, 09/09/2021
DIRECT BOOKING traveler

Spațiul de relaxare și piscina foarte frumos amenajate Curățenie, amabilitate personal

MAncare nediversificată cu multe produse semipreparate și de calitate slabă Băuturile de la bar sunt produse foarte ieftine

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 8, Staff: 10, Food: 4, Price: 7

Review about Mamaia
Curățenie, posibilități nenumărate de petrecere a timpului liber


9.7/10
Hotel Savoy, Mamaia

Andreea , family with children, 09/09/2021
DIRECT BOOKING traveler

Totul a fost la superlativ. MAncarea diversificata, staff-ul foarte amabili, activitățile cu copiii, curățenia în camere,minibar ul alimentat zilnic.

Curățenia din baie ar trebui îmbunătățită.

Clean: 8, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

8.3/10
Hotel Aurora, Mamaia

Olaru liliana, lonely traveler, 09/09/2021
DIRECT BOOKING traveler

Ok.

Clean: 10, Confort: 7, Location: 10, Services: 7, Staff: 10, Food: 7, Price: 7

8.4/10
Hotel Victoria, Mamaia

NAGY RAMONA, couple, 09/08/2021
DIRECT BOOKING traveler

multumim personalului

PLAJA PREA DEPARTE DE SEZLONGURI , LA BARUL DE PE PLAJA AR TREBUI MAI BUNA APROVIZIONAREA

Clean: 10, Confort: 7, Location: 10, Services: 7, Staff: 10, Food: 7, Price: 8

6.6/10
Hotel Victoria, Mamaia

Claudiu, family with children, 09/08/2021
DIRECT BOOKING traveler

Serile dansante

La 2800 lei pt 5 nopti mult prea putin oferit. Camere modernizate mici. Balcon infim. Mancare tip pensiune completa din statiunile de pensionari. Lenjeria nu a fost schimbataa niciodata. De dat cu aspiratorul nici vorba. Camera 907.

Clean: 6, Confort: 6, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 4

Review about Mamaia
Cu marea la 1 km de faleza si cu geamandura la 5 metri de mal nu cred ca statiunea va mai rezista mult. Esec total largirea plajei. Cel cu ideea largirii ar trebui izolat sa nu mai puna in practica si alte idei.


8.1/10
Hotel Aurora, Mamaia

Elida Birchi, couple, 09/08/2021
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul este perfect amplasat ,curat si dotat cu piscina!!Felicitari personalului de la receptie care gestioneaza super cazarile tinand cont de dorintele turistilor!

Restaurantul desi are mancare buna este ,,bine pazita"de seful de sala...un domn nesimtit care sta cu ochii pe angajati sa nu puna prea mult in farfurie!!!De 2 ori mie personal mi sa golit mancare din farfurie pe motiv ca e pra mult pus!!! JENANT !!!domnule ce oi fi!!!Nu asa se procedeaza!!Am renuntat sa mai merg sau sa mai iau vreodata bilet cu masa desi vin la Aurora din 2013!!!

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 7, Food: 5, Price: 7

7.7/10
Hotel Savoy, Mamaia

Alina, family with children, 09/08/2021
DIRECT BOOKING traveler

Amplasarea pe plaja este foarte bună.

In Baie era un miros destul de neplăcut.

Clean: 5, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 7

8.7/10
Hotel Savoy, Mamaia

Ramona Voivod , family with children, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Am avut rezervare pt camera de 30 mp si am primit una mult mai mica, care necesita reconditionare.... Pt 4 stele...

Clean: 10, Confort: 6, Location: 9, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 7

9.7/10
Phoenicia Holiday Resort, Mamaia

Istode, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Foarte bine

Clean: 10, Confort: 10, Location: 9, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

9.9/10
Iaki Conference SPA Hotel, Mamaia

MIHAILA ADRIAN, group of friends, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

DA

NU

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

Review about Mamaia
LUCRARILE LA PLAJA AU STRICAT ECHILIBRUL SI BIOCENOZA REGIUNII


8.6/10
Hotel Victoria, Mamaia

Economu Viorel, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Servicii foarete bune.

Clean: 9, Confort: 8, Location: 8, Services: 9, Staff: 9, Food: 8, Price: 9

Review about Mamaia
Distanta foarte mare de la umbrele la apa.


7.7/10
Hotel Sulina International, Mamaia

Gabriela, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Aproape de plaja,hotel destul de curat. Restaurantul hotelului, servire bunicica(personal cam neatent), mancarea destul de buna !

Parcarea privata a hotelului este prea mica.Multi turisti cazati la hotel pacheaza auto personal in alta parte.

Clean: 9, Confort: 7, Location: 9, Services: 7, Staff: 6, Food: 9, Price: 7

9/10
Hotel Lido, Mamaia

Keszegh Kinga, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Frecventăm de mai mulți ani această stațiune, şi totdeauna ne-am cazat la un singur hotel. Anul acesta nu am reuşit, fapt pentru care am ales Hotelul Lido. Inițial eram sceptici, nu aveam prea mari aşteptări. Ajunşi acolo, am rămas impresionați, în sens pozitiv, de ceea ce am găsit acolo. Prima dată, am găsit o cameră spațioasă, curată, luminoasă, cu mobilier modern, cu mult spațiu de depozitare, inclusiv şi un frigider, nu un minibar. Personalul a fost foarte amabil, atAt la recepție, cAt şi la restaurant, nemaivorbind de cameriste. Fiecare dorință, cerere de-a noastră au fost soluționate cu promtitudine.

Singurul lucru, care ne-a deranjat un pic, era un miros venit din canalizare, din baie, problemă, care nu era aşa de mare încAt să ne strice şederea. Astfel, ne-am hotărAt că şi la anul, dacă se va putea, ne vom caza tot la acest hotel.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 8

9/10
Hotel Marea Neagra, Mamaia

boros adriana, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

a fost bine

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

7.6/10
Hotel Piccadilly, Mamaia

SINCA GABRIEL COSTEL, group of friends, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Recomand cu drag!!

Clean: 8, Confort: 9, Location: 7, Services: 8, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

8/10
Hotel Victoria, Mamaia

Zdroba Maria , group of friends, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Personal amabil, camere decente

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 8, Staff: 9, Food: 7, Price: 7

10/10
Hotel Majestic, Mamaia

Larisa, couple, 09/07/2021
DIRECT BOOKING traveler

Excelent!

Nu e cazul!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

7.9/10
Hotel Apollo, Mamaia

Ioan Brasoveanu, group of friends, 09/06/2021
DIRECT BOOKING traveler

Acceptabil, curățenie, personal amabil. Dar nu am fost la Apollo ci la Voila Caraiman.... De ce mi ați schimbat locația???

Coada la mic dejun. De ce m ați trimis la alt hotel? Ce avea Apollo?

Clean: 9, Confort: 7, Location: 7, Services: 9, Staff: 9, Food: 7, Price: 7

Review about Mamaia
Prea scump, și prea multa mizerie!


7/10
Hotel Victoria, Mamaia

Cristea razvan, family with children, 09/06/2021
DIRECT BOOKING traveler

Se straduesc sa aiba standarde decente. Organizare masa f buna si difersificata, camera renovata , dar baia deplorabila .

Ar trebui sa specufice in rezervare ce inseama camera family in nici un caz nu este pt 4 pers din care 2 copii 13 si 15 ani

Clean: 5, Confort: 3, Location: 9, Services: 6, Staff: 8, Food: 9, Price: 9

Review about Mamaia
Jalnica, mizarie , ca acum 10 ani nimic schimbat . Diar construnctiile monstruoase


6.4/10
Phoenicia Holiday Resort, Mamaia

Razvan Cristian, family with children, 09/06/2021
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul foarte promt dupa ce am avut o problema legata de camera

Agentia nici macar nu s-a sinchisit sa rezolve ceea ce am adus in discutie, sa scada prima noapte de cazare pentru care s-a alocat o camera necorespunzatoare

Clean: 8, Confort: 8, Location: 7, Services: 5, Staff: 6, Food: 4, Price: 7

Review about Mamaia
Lucrari multe, dar plaja curata


8.1/10
Hotel Astoria, Mamaia

CORINA, couple, 09/06/2021
DIRECT BOOKING traveler

POZITIVA

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 8

7.3/10
Hotel Central, Mamaia

Pop, couple, 09/06/2021
DIRECT BOOKING traveler

costul suplimentar pentru camerele cu vedere la mare si de fapt vedeai copacii nu marea mi se pare un abuz, lenjeria pe toata perioada sejurului nu a fost schimbata ,curatenie nu s-a facut sau schimbat doar prosoapele

Clean: 7, Confort: 7, Location: 7, Services: 7, Staff: 7, Food: 9, Price: 7