Top reduceri Early Booking la vacantele verii!

27.03.2018

Mii de vacanțe, mii de reduceri Early Booking, de până la 40%. Alege-ți destinația și profită de ultimele zile de discount la vacanțele verii pe litoralul românesc, în Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania și multe alte destinații europene și chiar exotice.

Pastele in Roma ce faci, ce mananci si ce sa vizitezi

21.03.2018 Italia

Te pregătești de o vacanță de Paște în Roma? Iată programul evenimentelor religioase și atracțiile turistice pe care le poți vizita în această perioadă.

Top destinatii accesibile pentru o vacanta de primavara - in martie

02.03.2018

Vacanța de primăvară este doar începutul unui șir lung de escapade la mare, la munte, în orașe romantice sau în zone rupte de lume, în care să ne simțim unul cu natura. Sună bine, sună chiar atrăgător, dar, ca întotdeauna, problema rămâne bugetul. Câte vacanțe pe an ne putem permite cu adevărat?

Atena devine Capitala Mondiala a Cartii 2018

20.02.2018 Grecia

2018 este anul perfect pentru o vacanță în Atena. O vacanță în care să străbați orașul, să savurezi delicatesele grecești și să participi la sărbătoarea anuală a cărților. Da, vezi bine. Orașul Atena a fost desemnat Capitala Mondială a Cărții pentru anul 2018, de Irina Bokova, directorul general al UNESCO, la recomandarea Comitetului consultativ al programului.

Apokries Cele mai colorate traditii de carnaval din Grecia

19.02.2018 Grecia

Adevăr și minciuni, măști și voaluri... o vacanță în Grecia ce sună înspăimântător, dar este de-a dreptul mirifică. De la bărci colorate, bătaie cu făină în stradă și până la lupta cu spiritele în miez de noapte. Carnavalul sau Apokries în Grecia sunt de admirat.

Cum sa iti alegi destinatia de vacanta

12.02.2018 Romania

Explorează lumea de la un colțișor la altul, propunându-ți cel puțin două vacanțe pe an. Dacă ești atent la oferte, bugetul îți permite! Iată câteva sfaturi despre alegerea destinației, care să te ajute pe viitor.

Cu iubirea colinzi lumea... in vacante cu extra discount!

07.02.2018

Luna aceasta îți dedicăm o întreagă gamă de destinații oferte în destinații de vis, cu reduceri de până la 40%, doar pentru voi doi! Alege din cele mai populare și accesibile destinații de vis de Valentine’s Day.

Ce alegem early booking sau last minute?

02.02.2018

Cum călătoriile devin tot mai populare și mai accesibile, alegerea destinației în sine a devenit o problemă. Ofertele de vacanțe curg indiferent de ce colț al lumii vorbim, iar goana după prețurile mici a devenit un soi de sport antrenant, dar frumos. Suntem

Cele mai bune excursii de-o zi în jurul Atenei

01.02.2018 Grecia

Experiențele unei vacanțe în Atena trec dincolo de clasicele Acropole, Parthenon și Plaka. Puțini turiști își dau seama de binecuvântările geografice ale unei capitale europene ca aceasta, unde o scurtă plimbare din centru te poate face să urci pe munte sau să înoți în apele calde ale mării.

5 locuri noi de vizitat in Grecia in 2018

22.01.2018 Grecia

Vacanțe în Grecia... în țara de care nu ne mai săturăm.. Cu atâtea orașe superbe, insule cu iz exotic și mâncăruri delicioase, Grecia rămâne și anul acesta printre favorite. Însă, dacă ai tot fost în Katerini, Thassos, Zakynthos, Kefalonia, schimbă un pic macazul și încearcă ceva nou.