Cea mai buna perioada sa vizitezi Puglia, Italia

17.01.2018 Italia

Italia… țara plină de romantism, cu o gastronomie uimitoare și peisaje de-ți taie răsuflarea. Țara cu unele dintre cele mai romantic destinații ale lumii. Și când spunem asta nu ne oprim doar la Veneția, ci mergem într-o vacanță în Puglia.

Cele mai tari festivaluri in 2018! Unde mergem?

15.01.2018

De la festivalurile de iarnă din Canada și Japonia până la carnavalurile din Cuba și Veneția, alături de un Halloween în România, aici găsești cele mai importante evenimente ale anului 2018.

Vouchere de vacanta 2018 Cine primeste si cum se acorda ele

09.01.2018 Romania

Începând cu 1 ianuarie 2018, salariații din instituțiile de stat și autoritățile publice vor beneficia de o indemnizație de vacanță (vouchere de vacanță) în cuantum de 1.450 de lei de persoană. Tichetele se vor acorda în primul trimestrul al anului...

Cele mai bune destinatii de vizitat in ianuarie

03.01.2018

În ce destinații interesante putem merge in luna ianuarie, la prețuri accesibile? Ei bine, ia în considerare Paris, Roma, Londra, Veneția sau Barcelona.

Mancaruri de Revelion, din 20 de tari din intreaga lume

27.12.2017

Ce tipuri de mâncăruri de Revelion se consumă în lume? Nu, sarmalele nu sunt în topul tuturor. Dacă, la noi, ele sunt la mare cinste, alături de piftie, salată de boef și cârnați, există țări în care tăițeii, fasolea și ouăle sunt în top mâncăruri de Revelion.

Descopera pietele de Craciun din Viena

19.12.2017 Austria

Cum sarbatorile se apropie cu pași repezi, iar planurile de vacanta sunt adesea lasate pe ultima suta de metri, ne-am gandit sa va aducem puțină inspiratie enumerand pietele de Craciun din Viena. Asadar, iată pietele de Craciun din Viena, de care să te tot bucuri de sarbatori.

Idei de cadouri pentru pasionatii de calatorii

18.12.2017

De la vacantet si pana la detalii de bagaje, am pregatit o lista cu cateva idei de cadouri pentru pasionatii de calatorii. Daruri folositoare si de suflet, de care sa se bucure si sa isi aminteasca cu drag in fiecare vacanta, indiferent de destinatia aleasa.

Vacante in Grecia - cele mai bune insule pentru familii

13.12.2017 Grecia

Destinatii bune pentru vacante in Grecia destinate familiilor cu copii. Insulele Greciei sunt perfecte pentru distractiile de vara in familie. Tot ce trebuie sa faci, insa, este sa o alegi pe cea de care crezi ca se va indragosti familia ta, datorita particularitatilor ei.

Traditii si obiceiuri de Revelion in Romania

12.12.2017 Romania

Descopera cele mai frumoase traditii si obiceiuri de Revelion in Romania, de care sa te bucuri anul acesta alaturi de familie. Petrece in stil traditional, intr-o destinatie neaosa, in care sa te bucuri de plugusor, dansul ursului, dansul caprei, traditia cepei taiate si de Sorcova.

Munte sau mare? Cele mai populare destinatii de Revelion în Romania

04.12.2017 Romania

Ți-am pregătit o serie de oferte în cele mai populare destinatii de Revelion în Romania, la munte sau la mare, în funcție de preferințe. Ghidul nostru de vacanțe te ajută să îți alegi una dintre cele mai bune destinații de revelion în Românie, pentru tine.