Vacanțe în Spania? Top atractii pe Costa del Sol

28.11.2017 Spania

A venit momentul să ne bucurăm și de vacanțe în Spania. Știm că insulele Greciei sunt în topul favoritelor noastre, însă Spania este o destinație deloc de ocolit. Când vine vorba de combinarea frumuseții naturale cu artificiile glamour, puține locuri pot stăpâni magia așa cum o face Costa del Sol.

Cele mai frumoase piete de Craciun din Europa

27.11.2017

Cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, alese de călători. Iarna este o perioadă magică în toată Europa. Odată cu ea începe sezonul cadourilor, sezonul zâmbetelor și a vacanțelor în cuplu sau în familie...

Cele mai accesibile destinatii de vacanta din Europa

24.11.2017

Destinații de vacanță populare? Da, noi credem că vacanțele ar trebui să fie accesibile pentru toți - indiferent de vârsta sau de abilitățile pe care le dobândești. Iar accesul simplu și rapid la toate informațiile de călătorie sunt vitale pentru a-ți face vacanța posibilă.

Evenimente de Revelion in Austria

21.11.2017 Austria

Revelion în Austria… în țara cu cele mai variate oportunități de petrecere a timpului liber. O țară care te ademenește cu romantismul Austriei, cu concertele de muzică clasică, cu patinoarele pline de îndrăgostiți, cu gastronomia aromată și zecile de destinații pentru schi.

Unde mergem la schi in Austria?

21.11.2017 Austria

Sate alpine de poveste, pante de schi în Austria ușor împădurite și gazde prietenoase. Austria este locul unde începătorii se îndrăgostesc de sporturile de iarnă, unde intermediarii pot schia toată ziua pe piste mai lungi ca o autostradă și unde avansații fac un real spectacol.

5 motive pentru o vacanta in Bulgaria, iarna aceasta

17.11.2017 Bulgaria

Vacanță în Bulgaria pe timp de iarnă? Nu te gândi doar la schi. Bulgaria este o destinație populară de schi, ce atrage sute de turiști în fiecare an. Probabil o știi ca destinație de iarnă pentru celebrele stațiuni de schi Bansko, Borovets și Pamporovo. Însă asta nu e tot.

Unde mergem in mini vacanta de 1 Decembrie

15.11.2017 Romania

Unde mergem anul acesta de vacanța de 1 Decembrie? Iată un top al celor mai căutate destinații pentru vacanța de 1 Decembrie, inclusiv cele mai bune și populare hoteluri destinate ei, care să te inspire.

Top statiuni de schi in Bulgaria

14.11.2017 Bulgaria

Există numeroase stațiuni de schi în Bulgaria, de clasă mondială, pe care să le vizitezi și de care să te bucuri iarna aceasta. Stațiuni cu pârtii bine amenajate, cu facilități bine puse la punct și cu delicii de care nu vei mai vrea să te desparți. Bansko, Pamporovo și Borovets sunt doar câteva. Iată o listă cu stațiuni de schi în Bulgaria, foarte bine amenajate, dar mai puțin populare.

Principalele atractii turistice din Romania

10.11.2017 Romania

Atracții turistice din România? Țara noastră are parte de castele medievale, o frumoasă plajă de peisaje alpine de care să te bucuri vara în drumeții și iarna la schi. Are sate ciudate, vechi, și biserici pictate, recunoscute internațional. Are milioane de păsări în Delta Dunării, o salbă de stațiuni de litoral și o mulțime de plaje pe care să te răsfeți vara.

Descopera regiunile istorice ale Romaniei

09.11.2017 Romania

O listă cu regiunile istorice ale României, din care să-ți alegi destinația pentru următoarea ta vacanță. Un punct de pornire în descoperirea celor mai frumoase locuri neaoșe, deloc de ignorat din lista destinațiilor de vizitat în România..