Vacante Litoral Noonu Atoll, Maldive Maldive vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (7 oferte, 224EUR - 1000EUR)
Sun Siyam Iru Fushi , Noonu Atoll

Sun Siyam Iru Fushi   

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (01.01 - 03.04.2022)
 • Fara transport
Cheval Blanc Randheli, Noonu Atoll

Cheval Blanc Randheli  

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Robinson Club Noonu , Noonu Atoll

Robinson Club Noonu

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (24.11 - 09.03.2022)
 • Fara transport
Movenpick Hotel Resort, Noonu Atoll

Movenpick Hotel Resort  

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Soneva Jani Resort, Noonu Atoll

Soneva Jani Resort

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Siyam World Maldives, Noonu Atoll

Siyam World Maldives

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 03.04.2022)
 • Fara transport
Sabba Summer Suite, Noonu Atoll

Sabba Summer Suite

Noonu Atoll, Maldive, Maldive

  • Fara transport

  Vacante litoral Noonu Atoll

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Noonu Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Noonu Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Noonu Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Noonu Atoll sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Noonu Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Noonu Atoll, Early Booking litoral Noonu Atoll, Last Minute litoral Noonu Atoll, Programe si Oferte Speciale litoral Noonu Atoll.

  Noonu Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Noonu Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Noonu Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din Noonu Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Noonu Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Noonu Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Noonu Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Noonu Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Noonu Atoll oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Noonu Atoll ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Noonu Atoll (Maldive, Maldive) vara 2022 - Alege din 7 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, cu discount pana la 30% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Noonu Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Noonu Atoll?

  Sun Siyam Iru Fushi , Cheval Blanc Randheli, Robinson Club Noonu , Movenpick Hotel Resort, Soneva Jani Resort sunt cele mai populare hoteluri din Noonu Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Noonu Atoll?

  Sun Siyam Iru Fushi , Cheval Blanc Randheli, Robinson Club Noonu , Movenpick Hotel Resort, Siyam World Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Noonu Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Noonu Atoll.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Noonu Atoll?

  Cheval Blanc Randheli, Movenpick Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Noonu Atoll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Noonu Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Noonu Atoll?

  Sun Siyam Iru Fushi , Cheval Blanc Randheli, Movenpick Hotel Resort sunt hoteluri din Noonu Atoll ce au acces gratuit la internet