Vacante Litoral South Ari Atoll, Maldive Maldive vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (8 oferte, 210.4EUR - 1000EUR)
Centara Grand Island, South Ari Atoll

Centara Grand Island  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Lily Beach Resort And Spa, South Ari Atoll

Lily Beach Resort And Spa  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 07.02.2022)
 • Fara transport
Koimala Hotel, South Ari Atoll

Koimala Hotel

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Holiday Island Resort Spa, South Ari Atoll

Holiday Island Resort Spa  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (01.01 - 06.02.2022)
 • Fara transport
Lux South Ari Atoll, South Ari Atoll

Lux South Ari Atoll  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (01.01 - 07.02.2022)
 • Fara transport
Ranveli Village Resort, South Ari Atoll

Ranveli Village Resort

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Fara transport
  Constance Halaveli Maldiv, South Ari Atoll

  Constance Halaveli Maldiv

  South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Drift Thelu Veliga Retrea, South Ari Atoll

  Drift Thelu Veliga Retrea

  South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Vacante litoral South Ari Atoll

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in South Ari Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral South Ari Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral South Ari Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral South Ari Atoll sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral South Ari Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral South Ari Atoll, Early Booking litoral South Ari Atoll, Last Minute litoral South Ari Atoll, Programe si Oferte Speciale litoral South Ari Atoll.

  South Ari Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din South Ari Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din South Ari Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din South Ari Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in South Ari Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din South Ari Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in South Ari Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din South Ari Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din South Ari Atoll oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din South Ari Atoll ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral South Ari Atoll (Maldive, Maldive) vara 2021 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre South Ari Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island, Lily Beach Resort and Spa, Koimala Hotel, Ranveli Village Resort, Holiday Island Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din South Ari Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island, Lily Beach Resort and Spa, Holiday Island Resort Spa, Ranveli Village Resort, Koimala Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island, Holiday Island Resort Spa, Lux South Ari Atoll sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din South Ari Atoll?

  Lux South Ari Atoll sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din South Ari Atoll?

  Lily Beach Resort and Spa, Holiday Island Resort Spa, Lux South Ari Atoll sunt hoteluri din South Ari Atoll ce au acces gratuit la internet