Costa del Sol - Atractiile turistice si plajele recomandate

02.12.2016 Spania

Pentru vacanta in Costa del Sol iti recomandam vizitarea statiunii Marbella, Paseo Maritimo, Plaza de Toros, Parque de la Naturaleza Selwo, plajele si catedrala din Malaga, La Alcazaba din orasul vechi al Malaga, statiunea Torremolinos. Vei gasi cele mai populare mancaruri spaniole, restaurante si cluburi recomandate.

Costa Brava - obiective turistice si sfaturi utile de vacanta

02.12.2016 Spania

Costa Brava este perfecta atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de aventuri. Descopera cele mai populare statiuni, Lloret de mar si Tossa de Mar, atractiile turistice Triunghiul lui Dali, Muzeul Figueres Dali, Castell Gala-Dali, parcurile acvatice Marineland si Port Aventura, parcurile naturale Cap de Creus si Aiguamolls de l’Emporda, bucataria spaniola si viata de noapte.

Recomandari pentru vacanta in Sf. Constantin si Elena

02.12.2016 Bulgaria

Sejurul in Sf. Constantin si Elena trebuie sa cuprinda si vizitarea celor mai importante obiective turistice: Manastirea Sf Constantin si Elena, palatul Balchik, Gradina Botanica, Muzeul Istoric, Muzeul Etnografic sau Biserica Greceasca Sf Elena. Vezi care sunt hotelurile recomandate de catre turisti.

Belek - informatii si atractii turistice

02.12.2016 Turcia

Vezi cele mai interesante activitati, recomandari pentru turisti si de ce ar trebui sa ajungi in Belek

Recomandari pentru vacanta in Balcik

02.12.2016 Bulgaria

Vacanta ta linistita in Balcik trebuie sa cuprinda vizitarea Castelului Reginei Maria, a gradinii botanice, a Capului Kaliakra sau a statiunii Nessebar. Afla care sunt cele mai populare mancaruri specifice locului. cum arata viata de noapte in Balcik si care sunt hotelurile recomandate.

Atractiile turistice si plajele recomandate din Skiatos

02.12.2016 Grecia

Nu rata, in concediul tau in Skiatos, lacasurile de cult precum Manastirea Evangelistria, Manastirea Panagia Kounistra, castelul medieval si plajele Koukounaries, Vromolimnos, Lalaria, Vassilias, Banana. Alege dintre excursiile optionale: insula Skopelos si insula Alonissos, excursie pe mare in jurul insulei Skiathos sau plajele din Skopelos.

Ghid de vacanta in Antalya

02.12.2016 Turcia

Descopera principalele atractii turistice, orasul vechi, zonele recomandate pentru shopping, parcurile de distractii, cluburile si plajele din Antalya.

Concediu All Inclusive in Albena

02.12.2016 Bulgaria

Planifica un concediu de vis in Albena, tinand cont de recomandarile culinare si sfaturile utile: unde mancam, ce activitati putem practica, care sunt hotelurile recomandate.

Alanya - concediu pe coasta mediteraneana a Turciei. Principalele obiective turistice

02.12.2016 Turcia

Rezerva concediul in Alanya si viziteaza principalele obiective: • Kizil Kule • fortareata Alara c ruinele orasului antic Syedra • localitatea Incekum • localitatea Obagel • plajele intinse de nisip

Top plaje, statiuni si excursii in Kassandra, Kalkidiki

28.11.2016 Grecia

Descopera atractiile bratului Kassandra, obiective turistice si plaje deosebite: • Statiunile Nea Potidea, Nea Fokea, Afitos, Kallithea, Kriopigi, Hanioti • Plajele hanioti, Fourka, Kriopigi, Nea Potidea, Sani, Polychrono • Excursii optionale Meteora, Salonic, Afitos, Edessa,