Ski Liptovska Osada, Slovacia Slovacia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Vasilko, Liptovska Osada

Penzion Vasilko

Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Rezort Gothal Chalupy, Liptovska Osada

  Rezort Gothal Chalupy

  Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Rezort Gothal Apartmany, Liptovska Osada

   Rezort Gothal Apartmany

   Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Vacante ski Liptovska Osada

    Liptovska Osada reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovska Osada oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovska Osada va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Liptovska Osada (Slovacia, Slovacia) iarna 2021 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Liptovska Osada

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovska Osada?

    Rezort Gothal Apartmany, Rezort Gothal Chalupy, Penzion Vasilko sunt cele mai populare hoteluri din Liptovska Osada

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovska Osada?

    Penzion Vasilko, Rezort Gothal Chalupy, Rezort Gothal Apartmany sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovska Osada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovska Osada.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Liptovska Osada?

    Rezort Gothal Chalupy sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovska Osada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Liptovska Osada.