Oferte cazare Rzyki, Polonia Polonia iarna 2023
(238 oferte, 50EUR - 500EUR)
A Prim, Rzyki

A Prim

Rzyki, Polonia, Polonia

  • Fara transport

  Oferte Rzyki

  Rzyki, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Rzyki sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Rzyki pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Rzyki sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Rzyki oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Rzyki garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rzyki va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Rzyki, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 119 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Rzyki

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rzyki?

  APARTAMENTY NA KASZTELANSKIEJ, APARTAMENTY I DOMKI U BASI, APARTAMENTY 58 CZARNY GRON, AGROTURYSTYKA OSWIECIM, AGROTURYSTYKA LESNY ZAKATEK sunt cele mai populare hoteluri din Rzyki