Oferte cazare Szczawnica, Polonia Polonia iarna 2022
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Willa Tecza, Szczawnica

Willa Tecza

Szczawnica, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Willa Tecza, Szczawnica

  Willa Tecza

  Szczawnica, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Apartamenty Eko, Szczawnica

   Apartamenty Eko

   Szczawnica, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    Hotel Batory, Szczawnica

    Hotel Batory

    Szczawnica, Polonia, Polonia

     • Fara transport

     Oferte Szczawnica

     Szczawnica, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Szczawnica sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Szczawnica pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Szczawnica sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Szczawnica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Szczawnica garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Szczawnica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Szczawnica, Polonia, Polonia iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Szczawnica

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Szczawnica?

     Willa Tecza, Hotel Szczawnica Park Resort Spa, Hotel Batory, Apartamenty Eko, Willa Tecza sunt cele mai populare hoteluri din Szczawnica

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Szczawnica?

     Hotel Batory, Hotel Szczawnica Park Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczawnica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Szczawnica.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Szczawnica?

     Apartamenty Eko sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczawnica ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Szczawnica.