Oferte cazare Abertamy, Cehia Cehia iarna 2023
(68 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Abertamy

Abertamy, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Abertamy sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Abertamy pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Abertamy sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Abertamy oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Abertamy garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Abertamy va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Abertamy, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 34 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Abertamy

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Abertamy?

APARTMANY PLESIVEC, APARTMANY AGATA ABERTAMY, APARTMAN VEJMINEK, LAVISH HOLIDAY HOME IN ABERTAMY NEAR SKI AREA, Hotel Orion sunt cele mai populare hoteluri din Abertamy

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Abertamy?

Plesivec sunt cele mai apreciate hoteluri din Abertamy ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Abertamy.