Oferte cazare Velke Losiny, Cehia Cehia iarna 2023
(46 oferte, 50EUR - 500EUR)
Srub Losiny, Velke Losiny

Srub Losiny

Velke Losiny, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Villa Aurelie, Velke Losiny

  Villa Aurelie

  Velke Losiny, Cehia, Cehia

   • Fara transport

   Oferte Velke Losiny

   Velke Losiny, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Velke Losiny sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Velke Losiny pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Velke Losiny sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Velke Losiny oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Velke Losiny garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Velke Losiny va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Velke Losiny, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Velke Losiny

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Velke Losiny?

   Wellness Diana, Apartmány Vízmberk, Holiday Resort Losinka, Penzion Horinka Velké Losiny, APARTMÁNY SOPHIA sunt cele mai populare hoteluri din Velke Losiny

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Velke Losiny?

   Ubytování Mlýn, Wellness Diana sunt cele mai apreciate hoteluri din Velke Losiny ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Velke Losiny.