Oferte cazare Ostravice, Cehia Cehia iarna 2023
(60 oferte, 50EUR - 500EUR)
Green Inn, Ostravice

Green Inn

Ostravice, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Odra, Ostravice

  Odra

  Ostravice, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Ostravice, Ostravice

   Ostravice

   Ostravice, Cehia, Cehia

    • Fara transport

    Oferte Ostravice

    Ostravice, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Ostravice sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ostravice pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ostravice sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Ostravice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Ostravice garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ostravice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Ostravice, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 30 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Ostravice

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ostravice?

    Sokol Ostravice, Ondra Z Beskyd, Beltine Forest, Odra, Green Inn sunt cele mai populare hoteluri din Ostravice

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ostravice?

    Green Inn The Golf Hotel, Green Inn, Odra, Ondra Z Beskyd, ONDRAS Z BESKYD sunt cele mai apreciate hoteluri din Ostravice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ostravice.