Oferte cazare Koprivnice, Cehia Cehia iarna 2023
(38 oferte, 50EUR - 500EUR)
Antik, Koprivnice

Antik

Koprivnice, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Becirk, Koprivnice

  Becirk

  Koprivnice, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Gong, Koprivnice

   Gong

   Koprivnice, Cehia, Cehia

    • Fara transport

    Oferte Koprivnice

    Koprivnice, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Koprivnice sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Koprivnice pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Koprivnice sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Koprivnice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Koprivnice garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Koprivnice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Koprivnice, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Koprivnice

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koprivnice?

    PENZION VILA MACHU, HOTEL LAGUNA, GONG, Hotel Olympia, Penzion Pod Bilou Horou sunt cele mai populare hoteluri din Koprivnice

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koprivnice?

    INTERHOTEL TATRA sunt cele mai apreciate hoteluri din Koprivnice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koprivnice.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Koprivnice?

    INTERHOTEL TATRA sunt cele mai apreciate hoteluri din Koprivnice ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Koprivnice.