Oferte cazare Srni, Cehia Cehia iarna 2023
(15 oferte, 141EUR - 141EUR)
Hotel Srni, Srni

Hotel Srni

Srni, Cehia, Cehia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Srni

Srni, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Srni sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Srni pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Srni sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Srni oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Srni garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Srni va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Srni, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 14 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Srni

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Srni?

Hotel Srni, HOTEL SRNÍ, Hotel Srni Depandance Sumava, HOTEL VYDRA, Penzion U Krumlova sunt cele mai populare hoteluri din Srni

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Srni?

Hotel Srni, HOTEL VYDRA sunt cele mai apreciate hoteluri din Srni ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Srni.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Srni?

Hotel Srni sunt cele mai apreciate hoteluri din Srni ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Srni.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Srni?

Hotel Srni sunt cele mai apreciate hoteluri din Srni cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Srni.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Srni?

Hotel Srni sunt hoteluri din Srni ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Srni?

Hotel Srni sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Srni. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Srni.