Oferte cazare Vitkovice, Cehia Cehia iarna 2023
(46 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gabriela, Vitkovice

Gabriela

Vitkovice, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Vitkovice

  Vitkovice, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Vitkovice sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vitkovice pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vitkovice sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Vitkovice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Vitkovice garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vitkovice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Vitkovice, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Vitkovice

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vitkovice?

  Holiday Home Jahoda2, Holiday Home Jahoda 1, Appartementanlage 120S, Apartment Appartementanlage Hms110, Chalupa 335 sunt cele mai populare hoteluri din Vitkovice