Oferte cazare Cerna Hora, Cehia Cehia iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Cerna Hora

Cerna Hora, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Cerna Hora sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cerna Hora pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cerna Hora sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Cerna Hora oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Cerna Hora garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cerna Hora va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Cerna Hora, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Cerna Hora

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cerna Hora?

Hotel Sladovna sunt cele mai populare hoteluri din Cerna Hora

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cerna Hora?

Hotel Sladovna sunt cele mai apreciate hoteluri din Cerna Hora ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cerna Hora.