Oferte cazare Besenova, Slovacia Slovacia iarna 2024
(8 oferte, 162.8EUR - 341.3EUR)
Apartmany Vera, Besenova

Apartmany Vera

Besenova, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Apartmny Zaria, Besenova

  Apartmny Zaria

  Besenova, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Fontana, Besenova

   Penzion Fontana

   Besenova, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Hotel Flora, Besenova

    Hotel Flora

    Besenova, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport
     Koliba Besenovka, Besenova

     Koliba Besenovka

     Besenova, Slovacia, Slovacia

      • Fara transport

      Oferte Besenova

      Besenova, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Besenova sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Besenova pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Besenova sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Besenova oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Besenova garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Besenova va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Besenova, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Besenova

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Besenova?

      Koliba Besenovka, Apartmny Zaria, Apartmany Vera, Hotel Flora, Apartmany Butterfly sunt cele mai populare hoteluri din Besenova

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Besenova?

      Galeria Thermal Besenova sunt cele mai apreciate hoteluri din Besenova ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Besenova.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Besenova?

      Apartmany Vera, Apartmny Zaria, Penzion Fontana sunt cele mai apreciate hoteluri din Besenova ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Besenova.