Oferte cazare Stara Lesna, Slovacia Slovacia iarna 2021
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Pazický, Stara Lesna

Penzion Pazický

Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Apartment Piknik, Stara Lesna

  Apartment Piknik

  Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Lomnicky, Stara Lesna

   Penzion Lomnicky

   Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Apartment Iris, Stara Lesna

    Apartment Iris

    Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport

     Oferte Stara Lesna

     Stara Lesna, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Stara Lesna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stara Lesna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stara Lesna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Stara Lesna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Stara Lesna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stara Lesna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Stara Lesna, Slovacia, Slovacia iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Stara Lesna

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stara Lesna?

     Apartment Piknik, Apartment Iris, Penzion Lomnicky, Penzion Pazický, Sunnystreet Guesthouse sunt cele mai populare hoteluri din Stara Lesna