Oferte cazare Prievidza, Slovacia Slovacia iarna 2023
(22 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Rudolf, Prievidza

Penzion Rudolf

Prievidza, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Benedikti, Prievidza

  Penzion Benedikti

  Prievidza, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Relax, Prievidza

   Penzion Relax

   Prievidza, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Prievidza

    Prievidza, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Prievidza sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Prievidza pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Prievidza sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Prievidza oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Prievidza garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Prievidza va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Prievidza, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Prievidza

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Prievidza?

    Ubytovanie Koliba Pacho Zrub Jolanka, Penzion Benedikti, Penzion Rudolf, Hotel Squash Centrum, Sabbia Ristorante Restauracia A Ubytovanie Prievidza sunt cele mai populare hoteluri din Prievidza