Oferte cazare Liptovske Revuce, Slovacia Slovacia iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Chata Horec, Liptovske Revuce

Chata Horec

Liptovske Revuce, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Liptovske Revuce

  Liptovske Revuce, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Liptovske Revuce sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Liptovske Revuce pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Liptovske Revuce sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovske Revuce oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Liptovske Revuce garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovske Revuce va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Liptovske Revuce, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Liptovske Revuce

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovske Revuce?

  Chata Horec sunt cele mai populare hoteluri din Liptovske Revuce

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovske Revuce?

  Chata Horec sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovske Revuce ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovske Revuce.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Liptovske Revuce?

  Chata Horec sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovske Revuce ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Liptovske Revuce.