Oferte cazare Tale, Slovacia Slovacia iarna 2024
(6 oferte, 161.4EUR - 841.8EUR)
Chata Trangoska, Tale

Chata Trangoska  

Tale, Slovacia, Slovacia

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Srdiecko, Tale

Srdiecko

Tale, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Partizan, Tale

  Partizan

  Tale, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Stupka, Tale

   Stupka

   Tale, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Tale

    Tale, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Tale sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Tale pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Tale sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Tale oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Tale garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tale va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Tale, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Tale

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tale?

    Chata Trangoska, Chata Kosodrevina Turisticka Ubytova, Stupka, Partizan, Srdiecko sunt cele mai populare hoteluri din Tale

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tale?

    Chata Trangoska, Chata Kosodrevina Turisticka Ubytova, Stupka, Partizan, Srdiecko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tale ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tale.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tale?

    Chata Trangoska, Chata Kosodrevina Turisticka Ubytova, Stupka, Srdiecko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tale ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tale.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Tale?

    Chata Trangoska sunt hoteluri din Tale ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Tale.

    Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Tale?

    Chata Trangoska sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Tale. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Tale.