Oferte cazare Zdiar, Slovacia Slovacia iarna 2024
(2 oferte, 377.3EUR - 377.3EUR)

Oferte Zdiar

Zdiar, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Zdiar sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zdiar pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zdiar sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Zdiar oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Zdiar garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zdiar va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Zdiar, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Zdiar

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zdiar?

Wellness Penzion Strachan, Grand Bachledka Strachan sunt cele mai populare hoteluri din Zdiar

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zdiar?

Grand Bachledka Strachan, Wellness Penzion Strachan sunt cele mai apreciate hoteluri din Zdiar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zdiar.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zdiar?

Grand Bachledka Strachan, Wellness Penzion Strachan sunt cele mai apreciate hoteluri din Zdiar ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zdiar.