Oferte cazare Liptovska Osada, Slovacia Slovacia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Rezort Gothal Chalupy, Liptovska Osada

Rezort Gothal Chalupy

Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Rezort Gothal Apartmany, Liptovska Osada

  Rezort Gothal Apartmany

  Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Liptovska Osada

   Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Liptovska Osada sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Liptovska Osada pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Liptovska Osada sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovska Osada oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Liptovska Osada garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovska Osada va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Liptovska Osada, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Liptovska Osada

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovska Osada?

   Rezort Gothal Apartmany, Rezort Gothal Chalupy sunt cele mai populare hoteluri din Liptovska Osada

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovska Osada?

   Rezort Gothal Apartmany, Rezort Gothal Chalupy sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovska Osada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovska Osada.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Liptovska Osada?

   Rezort Gothal Chalupy sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovska Osada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Liptovska Osada.