Oferte cazare Zuberec, Slovacia Slovacia iarna 2023
(10 oferte, 440EUR - 506.8EUR)
Penzion Pribisko, Zuberec

Penzion Pribisko

Zuberec, Slovacia, Slovacia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Koliba Josu, Zuberec

Koliba Josu

Zuberec, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Zuberec

  Zuberec, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Zuberec sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zuberec pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zuberec sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Zuberec oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Zuberec garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zuberec va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Zuberec, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Zuberec

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zuberec?

  Penzion Pribisko, Penzion Josu Zuberec, Koliba Josu, Chaty Josu Zuberec, Drevenice Zuberec sunt cele mai populare hoteluri din Zuberec

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zuberec?

  Penzion Pribisko, Penzion Josu Zuberec, Koliba Josu, Chaty Josu Zuberec sunt cele mai apreciate hoteluri din Zuberec ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zuberec.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zuberec?

  Drevenice Zuberec sunt cele mai apreciate hoteluri din Zuberec ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zuberec.