Oferte cazare Mengusovce, Slovacia Slovacia iarna 2022
(3 oferte, 227.5EUR - 227.5EUR)
Penzion Ceresovy Sad, Mengusovce

Penzion Ceresovy Sad

Mengusovce, Slovacia, Slovacia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Penzion U Pejtrika, Mengusovce

Penzion U Pejtrika

Mengusovce, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Mengusovce

  Mengusovce, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Mengusovce sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mengusovce pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mengusovce sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Mengusovce oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Mengusovce garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mengusovce va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Mengusovce, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Mengusovce

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mengusovce?

  Penzion Ceresovy Sad, Rekreacny Dom Mengusovce, Penzion U Pejtrika sunt cele mai populare hoteluri din Mengusovce

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mengusovce?

  Penzion Ceresovy Sad sunt cele mai apreciate hoteluri din Mengusovce ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mengusovce.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mengusovce?

  Penzion Ceresovy Sad sunt cele mai apreciate hoteluri din Mengusovce ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mengusovce.