Oferte cazare Horny Smokovec, Slovacia Slovacia iarna 2022
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Aplend Mountain Resort, Horny Smokovec

Aplend Mountain Resort

Horny Smokovec, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Grand Hotel Bellevue, Horny Smokovec

  Grand Hotel Bellevue

  Horny Smokovec, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Horny Smokovec

   Horny Smokovec, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Horny Smokovec sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Horny Smokovec pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Horny Smokovec sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Horny Smokovec oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Horny Smokovec garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Horny Smokovec va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Horny Smokovec, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Horny Smokovec

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Horny Smokovec?

   Aplend Mountain Resort, Grand Hotel Bellevue sunt cele mai populare hoteluri din Horny Smokovec